Prijs voor huurwoningen in De Klomp (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in De Klomp, in de provincie Gelderland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 902,75
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,75
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in De Klomp is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (November) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 8 por m². In de 2 volgende maanden (December, Januari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 200 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 58 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 6, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 3,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in De Klomp (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktoberbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand November, oplopende tot tot € 903. In de 2 volgende maanden (December, Januari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 451,5 in de twee eerste maanden tot € 903, meer bepaald een prijsstijging van 200 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 677,25 tot € 451, een daling van 67 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in De Klomp
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
14
21.790
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen