Prijs voor huurwoningen in Bergschenhoek (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Bergschenhoek, in de provincie Zuid Holland, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.532,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 15,46
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Bergschenhoek is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 14,54. In de volgende maand, Juli, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 16,23 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 15,39 naar € 15,23 per m². In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 15,31 naar een gemiddelde in Oktober en November van € 15,76 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Bergschenhoek (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. In de eerste maand, Juni,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.525. In Juli blijft die prijs hangen rond € 1.555. De 2 volgende maanden (Augustus, September) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 89, in vergelijking met de 2 eerste maanden. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 116 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.454,5 in de laatste 4 maanden en € 1.687,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y November.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 25 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Bergschenhoek, dat zo’n € 1.399 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 25 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 85 % minder duur dan het gemiddelde (€ 3 / m²) in Bergschenhoek. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 85 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Eengezinswoning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 25 % goedkoper dan het gemiddelde in Bergschenhoek met een prijs van € 1.867. Het volgende type minder dure woningen is "Vrijstaande Woning” met een gemiddelde prijs van € 1.595. Het minst dure type woning komt overeen met "Vrijstaande Woning", zo’n 15 %minder duur dan het gemiddelde, gevolgd door "Eengezinswoning", met een prijs van zo’n € 1.399.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "Eengezinswoning", met een gemiddelde prijs van € 3 / m², gevolgd door "Vrijstaande Woning" aan € 5 / m². Het minst dure type woning op basis van m² is "Vrijstaande Woning" met een prijs van € 5 / m² en daarna "Eengezinswoning" met een prijs van zo’n € 3 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Bergschenhoek
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.867
€ 19,5
104
120.446
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen