Prijs voor huurwoningen in Ammerzoden (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Ammerzoden, in de provincie Gelderland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 970,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,64
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ammerzoden is gedaald in de voorbije maanden. In Februari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,11. In de volgende maand, Maart, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 8,5 por m². In de 2 volgende maanden (April, Mei) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 8,31 naar € 9,25 per m², meer bepaald met zo’n 111 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 61 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 8,78, en die van de laatste twee maanden Juni en Juli, € 5,36 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ammerzoden (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Februari,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.015. In Maart blijft die prijs hangen rond € 1.009. In de 2 volgende maanden (April, Mei)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.012 in de twee eerste maanden tot € 1.115. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.063,5 tot € 785, een daling van 74 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 11 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Ammerzoden, dat zo’n € 945 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 11 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Ammerzoden, is het type "" waarvan de prijs € 945 bedraagt, zo’n 11 % duurder dan het gemiddelde (€ 850) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Ammerzoden
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 850
€ 7,73
54
45.174
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen