Prijs voor huurwoningen in Ammerzoden (Gelderland)

De huurprijzen van woningen in Ammerzoden, in de provincie Gelderland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.099,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,09
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ammerzoden is gedaald in de voorbije maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,21. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 10,21 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 10,21 naar € 9,96 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 70 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 10,09, en die van de laatste twee maanden November en December, € 7,09 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ammerzoden (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juli,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.196. In Augustus blijft die prijs hangen rond € 1.196. De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 95, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.163,5 tot € 972, een daling van 84 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 32 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Ammerzoden, dat zo’n € 952 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 32 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Ammerzoden, is het type "" waarvan de prijs € 952 bedraagt, zo’n 32 % duurder dan het gemiddelde (€ 721) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Ammerzoden
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 721
€ 4
110
42.502
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen