Prijs voor koopwoningen in Vijfhuizen (Noord Holland)

De koopprijzen van woningen in Vijfhuizen, in de provincie Noord Holland, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 631.667
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5.007
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Vijfhuizen is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n . In de volgende maand (September) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot per m². In de 2 volgende maanden (Oktober, November) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 2147483647 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1.251,75, en die van de laatste twee maanden December en Januari, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Vijfhuizen (stad) zijn fors onhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Augustusbedraagt de gemiddelde koopprijs. Er is echter een grote prijsverhoging in maand September, stijgend tot . Gedurende de 2 volgende maanden (Oktober, November) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van in de twee eerste maanden tot € 315.833,5, meer bepaald een prijstoename van 2147483647 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 157.916,75 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Vijfhuizen
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
Geen data
Geen data
6
23.746
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Noord Holland