Prijs voor huurwoningen in Nieuwkuijk (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Nieuwkuijk, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.240,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Nieuwkuijk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10. In de volgende maand, September, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (Oktober, November) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 120 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 73 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 5,5, en die van de laatste twee maanden December en Januari, € 4 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Nieuwkuijk (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustusbedraagt € 1.198.In de volgende maand, September,is er en grote daling te zien tot . In de 2 volgende maanden (Oktober, November)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 599 in de twee eerste maanden tot € 706,5, meer bepaald een prijsstijging van 118 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 85 %, dalende van € 652,75 tot € 555 in December en Januari.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Nieuwkuijk
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
Geen data
Geen data
56
71.840
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen