Prijs voor huurwoningen in Bergeijk (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Bergeijk, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.468
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 4,63
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Bergeijk is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 3,08. In de volgende maand, December, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 3,08 por m². In de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 260 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 9 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 5,54, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 0,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Bergeijk (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, November,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.443. In December blijft die prijs hangen rond € 1.443. In de 2 volgende maanden (Januari, Februari)is de prijs gestegen van gemiddeld € 1.443 in de twee eerste maanden tot € 1.524. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.483,5 tot € 703, een daling van 47 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Bergeijk
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
Geen data
Geen data
34
52.640
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen