Prijs voor huurwoningen in Haaren (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Haaren, in de provincie Noord Brabant, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.776
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 15,32
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Haaren is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Januari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 13,29. In de volgende maand, Februari, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 13,71 por m². In de 2 volgende maanden (Maart, April) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 13,5 naar € 14,79 per m², meer bepaald met zo’n 110 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 71 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 14,15, en die van de laatste twee maanden Mei en Juni, € 10 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Haaren (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Januaribedraagt € 1.974. In Februari kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.761. De 2 volgende maanden (Maart, April) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 89, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.762 tot € 916, een daling van 52 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Haaren
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
Geen data
Geen data
68
48.092
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen