Prijs voor huurwoningen in 's Gravenmoer (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in 's Gravenmoer, in de provincie Noord Brabant, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.074,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5,31
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in 's Gravenmoer is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 2. In de volgende maand, September, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (Oktober, November) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 628 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 165 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 3,64 per m²), en die van de laatste twee maanden, December en Januari (€ 6 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in 's Gravenmoer (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustusbedraagt € 1.183.In de volgende maand, September,is er en grote daling te zien tot . In de 2 volgende maanden (Oktober, November)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 591,5 in de twee eerste maanden tot € 1.098,5, meer bepaald een prijsstijging van 186 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 118 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 845 in de laatste 4 maanden en € 996 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 15 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in 's Gravenmoer, dat zo’n € 1.145 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 15 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in 's Gravenmoer, is het type "" waarvan de prijs € 1.145 bedraagt, zo’n 15 % duurder dan het gemiddelde (€ 996) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in 's Gravenmoer
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 996
€ 6
14
71.840
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen