Prijs voor koopwoningen in Zuid-beijerland (Zuid Holland)

De koopprijzen van woningen in Zuid-beijerland, in de provincie Zuid Holland, zijn lichtelijk omlaag gegaan in de laatste maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 376.480,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.503,67
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Zuid-beijerland is omlaag gegaan in de voorbije maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Mei rond zo’n € 2.845. In de maand hierna, Juni, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot € 2.364 per m². De 2 volgende maanden (Juli, Augustus) kenmerken zich door een daling van zo’n 92 in de gemiddelde koopprijs per m² vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs relatief stabiel gebleven vergeleken met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 2.502 naar een gemiddelde in September en Oktober van € 2.507 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Zuid-beijerland (stad) zijn omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Mei is € 420.375. In de volgende maand, Juni,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot € 349.571. Gedurende de 2 volgende maanden (Juli, Augustus) daalt de gemiddelde prijs, meer specifiek met zo´n 86, vergeleken met de 2 eerste maanden. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 115 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 358.522 in de laatste 4 maanden en € 412.397 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Oktober.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 8 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Zuid-beijerland, aan zo´n € 364.897. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 8 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 18 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 2.742 / m²) in Zuid-beijerland. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 18 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Zuid-beijerland kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 364.897 is, meer bepaald zo’n 8 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 8 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.742 / m². Het kostelijkere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.742 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Zuid-beijerland
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 397.930
€ 2.332
132
101.366
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen