Prijs voor huurwoningen in Zuid-beijerland (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Zuid-beijerland, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.651,8
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,8
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Zuid-beijerland is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (April) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 3 por m². In de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 733 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 112 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 6,25 per m²), en die van de laatste twee maanden, Juli en Augustus (€ 7 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Zuid-beijerland (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maartbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand April, oplopende tot tot € 1.140. In de 2 volgende maanden (Mei, Juni)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 570 in de twee eerste maanden tot € 1.993, meer bepaald een prijsstijging van 350 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 122 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.281,5 in de laatste 4 maanden en € 1.566,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Augustus.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 74 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Zuid-beijerland, dat zo’n € 1.983 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 74 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 100 % duurder dan het gemiddelde (€ 6 / m²) in Zuid-beijerland. De woningen met de duurste prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 100 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Zuid-beijerland kan men vaststellen dat het type "Vrijstaande Woning" het duurste is, met een gemiddelde prijs van € 1.983, zo’n 74 % duurder dan het gemiddelde. De duurste prijs komt overeen met het type "Vrijstaande Woning", zo’n 74 % duurder dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 6 / m². Het duurdere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 6 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Zuid-beijerland
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.140
€ 3
12
78.224
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen