Prijs voor huurwoningen in Zuid-beijerland (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Zuid-beijerland, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.652,6
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,15
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Zuid-beijerland is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Januari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11,74. In de volgende maand, Februari, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 4 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 19. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 235 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 4,68 per m²), en die van de laatste twee maanden, Mei en Juni (€ 11 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Zuid-beijerland (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Januaribedraagt € 1.995.In de volgende maand, Februari,is er en grote daling te zien tot € 1.142. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 36 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 186 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 1.069,25 in de laatste 4 maanden en € 1.993 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juni.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Zuid-beijerland, dat zo’n € 1.987 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 27 % minder duur dan het gemiddelde (€ 8 / m²) in Zuid-beijerland. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 27 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Zuid-beijerland kan men vaststellen dat het type "Vrijstaande Woning" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 1.987, zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Vrijstaande Woning", zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 8 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 8 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Zuid-beijerland
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.993
€ 11
14
72.110
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen