Prijs voor koopwoningen in Stolwijk (Zuid Holland)

De koopprijzen van woningen in Stolwijk, in de provincie Zuid Holland, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 562.157,2
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3.395
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stolwijk is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n . In de volgende maand (April) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot € 3.148 per m². In de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 222 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 135 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 2.536 per m²), en die van de laatste twee maanden, Juli en Augustus (€ 3.415,5 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Stolwijk (stad) zijn fors onhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Maartbedraagt de gemiddelde koopprijs. Er is echter een grote prijsverhoging in maand April, stijgend tot € 477.000. Gedurende de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van € 238.500 in de twee eerste maanden tot € 634.710, meer bepaald een prijstoename van 266 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 122 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 436.605 in de laatste 4 maanden en € 532.183 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Augustus.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 13 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Stolwijk, aan zo´n € 470.365. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 13 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 3 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 3.545 / m²) in Stolwijk. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 3 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Stolwijk kan men vaststellen hoe het type "Eengezinswoning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 470.365 is, meer bepaald zo’n 13 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Eengezinswoning", zo’n 13 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 3.545 / m². Het kostelijkere type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 3.545 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Stolwijk
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 540.676
€ 3.449
190
98.274
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen