Prijs voor huurwoningen in Stolwijk (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Stolwijk, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 816,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stolwijk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Februari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10. In de volgende maand, Maart, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (April, Mei) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 160 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 69 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 6,5, en die van de laatste twee maanden Juni en Juli, € 4,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Stolwijk (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Februaribedraagt € 846.In de volgende maand, Maart,is er en grote daling te zien tot . In de 2 volgende maanden (April, Mei)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 423 in de twee eerste maanden tot € 870,5, meer bepaald een prijsstijging van 206 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 116 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 646,75 in de laatste 4 maanden en € 747,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juli.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Stolwijk, dat zo’n € 831 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 57 % minder duur dan het gemiddelde (€ 3 / m²) in Stolwijk. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 57 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Stolwijk kan men vaststellen dat het type "Eengezinswoning" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 831, zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Eengezinswoning", zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 3 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 3 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Stolwijk
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 835
€ 7
8
73.610
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen