Prijs voor huurwoningen in Stolwijk (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Stolwijk, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.357,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,47
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stolwijk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11. In de volgende maand (December) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 13 por m². In de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 118 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 19 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 13,09, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 2,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Stolwijk (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. In Novemberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.113. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand December, oplopende tot tot € 1.472. In de 2 volgende maanden (Januari, Februari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.292,5 in de twee eerste maanden tot € 1.680,5, meer bepaald een prijsstijging van 130 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.486,5 tot € 420,5, een daling van 28 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 4 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Stolwijk, dat zo’n € 811 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 4 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Stolwijk, is het type "" waarvan de prijs € 811 bedraagt, zo’n 4 % minder duur dan het gemiddelde (€ 841) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Stolwijk
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 841
€ 5
26
152.728
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Stolwijk