Prijs voor huurwoningen in Stompetoren (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Stompetoren, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 794,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,4
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Stompetoren is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11. In de volgende maand, Mei, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot por m². In de 2 volgende maanden (Juni, Juli) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 191 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 125 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 8 per m²), en die van de laatste twee maanden, Augustus en September (€ 10 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Stompetoren (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Aprilbedraagt € 795.In de volgende maand, Mei,is er en grote daling te zien tot . In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 397,5 in de twee eerste maanden tot € 794,5, meer bepaald een prijsstijging van 200 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 133 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 596 in de laatste 4 maanden en € 794 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y September.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 1 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Stompetoren, dat zo’n € 786 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 1 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 80 % minder duur dan het gemiddelde (€ 2 / m²) in Stompetoren. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 80 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Vrijstaande Woning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 1 % goedkoper dan het gemiddelde in Stompetoren met een prijs van € 794. Het volgende type minder dure woningen is "” met een gemiddelde prijs van € 1.263. Het duurste type woning komt overeen met "", zo’n 59 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "Vrijstaande Woning", met een prijs van zo’n € 786.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Stompetoren
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 794
€ 10
0
160.094
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Stompetoren