Prijs voor huurwoningen in Bovenkarspel (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Bovenkarspel, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.392
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 12
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Bovenkarspel is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (November) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 12 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 0. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 3, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Bovenkarspel (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktoberbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand November, oplopende tot tot € 1.392. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 348 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Bovenkarspel
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
Geen data
Geen data
6
105.766
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Noord Holland