Prijs voor huurwoningen in Medemblik (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Medemblik, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.071,8
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 11,89
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Medemblik is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (April) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 12 por m². In de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 174 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 161 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 8,23 per m²), en die van de laatste twee maanden, Juli en Augustus (€ 13,27 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Medemblik (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Maartbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand April, oplopende tot tot € 673. In de 2 volgende maanden (Mei, Juni)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 336,5 in de twee eerste maanden tot € 1.150, meer bepaald een prijsstijging van 342 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 161 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 743,25 in de laatste 4 maanden en € 1.193 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Augustus.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 15 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Medemblik, dat zo’n € 1.076 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 15 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 71 % minder duur dan het gemiddelde (€ 4 / m²) in Medemblik. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 71 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Vrijstaande Woning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 15 % goedkoper dan het gemiddelde in Medemblik met een prijs van € 1.263. Het volgende type minder dure woningen is "Recreatiewoning” met een gemiddelde prijs van € 1.103. Het duurste type woning komt overeen met "2 onder 1 kap", zo’n 30 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "Recreatiewoning", met een prijs van zo’n € 1.103.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "Recreatiewoning", met een gemiddelde prijs van € 2 / m², gevolgd door "Vrijstaande Woning" aan € 4 / m². Het minst dure type woning op basis van m² is "2 onder 1 kap" met een prijs van € 10 / m² en daarna "Vrijstaande Woning" met een prijs van zo’n € 4 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Medemblik
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 1.263
€ 13,86
40
60.832
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen