Prijs voor huurwoningen in Medemblik (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Medemblik, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.537,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 12,64
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Medemblik is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 11,03. In de volgende maand (November) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 18,28 por m². De 2 volgende maanden (December, Januari) kenmerken zich door een daling van zo’n 86 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 78 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 13,65, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 10,62 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Medemblik (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Oktober,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.399. In November blijft die prijs hangen rond € 1.339. In de 2 volgende maanden (December, Januari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.369 in de twee eerste maanden tot € 1.694,5, meer bepaald een prijsstijging van 124 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 1.531,75 tot een gemiddelde van € 1.549 tussen Februari en Maart.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 19 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Medemblik, dat zo’n € 983 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 19 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Medemblik, is het type "" waarvan de prijs € 983 bedraagt, zo’n 19 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.215) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in Medemblik
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 1.215
€ 7,18
74
105.766
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen