Prijs voor huurwoningen in Ootmarsum (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Ootmarsum, in de provincie Overijssel, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 926,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,88
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ootmarsum is gedaald in de voorbije maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,84. In de volgende maand, April, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 7,46 por m². In de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 9,15 naar € 10,5 per m², meer bepaald met zo’n 115 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 9,82 naar een gemiddelde in Juli en Augustus van € 10 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ootmarsum (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Maartbedraagt € 1.020. In April kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 940. De 2 volgende maanden (Mei, Juni) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 93, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 93 %, dalende van € 947,25 tot € 885 in Juli en Augustus.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 14 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Ootmarsum, dat zo’n € 749 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 14 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Ootmarsum, is het type "" waarvan de prijs € 749 bedraagt, zo’n 14 % minder duur dan het gemiddelde (€ 875) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Ootmarsum
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 875
€ 10
44
13.576
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen