Prijs voor huurwoningen in Ootmarsum (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Ootmarsum, in de provincie Overijssel, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 924,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,67
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ootmarsum is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 9. In de volgende maand, December, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 10 por m². De 2 volgende maanden (Januari, Februari) kenmerken zich door een daling van zo’n 95 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 81 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,25, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 7,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ootmarsum (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. In de eerste maand, November,bedraagt de gemiddelde prijs € 919. In December blijft die prijs hangen rond € 908. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 913,5 tot € 884. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 109 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 898,75)en de 2 laatste, Maart y April (€ 977).

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 21 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Ootmarsum, dat zo’n € 741 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 21 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Ootmarsum, is het type "" waarvan de prijs € 741 bedraagt, zo’n 21 % minder duur dan het gemiddelde (€ 938) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Ootmarsum
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 938
€ 6
28
9.806
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen