Prijs voor huurwoningen in Nieuwleusen (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Nieuwleusen, in de provincie Overijssel, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.014,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,96
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Nieuwleusen is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,5. In de volgende maand, December, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 7,15 por m². In de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 194 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 60 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 11,49, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 6,89 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Nieuwleusen (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, November,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.144. In December blijft die prijs hangen rond € 1.106. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 84 %. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 94 %, dalende van € 1.034,75 tot € 973 in Maart en April.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 29 % goedkoper dan het gemiddelde in Nieuwleusen van zo’n € 1.123. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 833. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 3 kamers hebben, zo´n 5 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 4 kamers, met een prijs van zo´n € 849.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 3 kamers het minst goedkoop met een prijs van zo’n € 10 / m², het gemiddelde zijnde € 5,94 / m² in Nieuwleusen. De woningen met de gemiddeld duurste prijzen zijn die met 2 kamers, zo´n 169 % minder goedkoop dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 1 kamer, met een prijs van zo’n € 13 / m².

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Nieuwleusen, is het type "" waarvan de prijs € 849 bedraagt, zo’n 24 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.123) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Nieuwleusen
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 1.123
€ 5,94
100
14.618
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen