Prijs voor huurwoningen in Staphorst (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Staphorst, in de provincie Overijssel, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 933
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,42
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Staphorst is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In November bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (December) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 5,9 por m². In de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 291 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 92 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 5,76, en die van de laatste twee maanden Maart en April, € 5,32 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Staphorst (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Novemberbedraagt de gemiddelde huurprijs. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand December, oplopende tot tot € 1.150. In de 2 volgende maanden (Januari, Februari)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 575 in de twee eerste maanden tot € 881,5, meer bepaald een prijsstijging van 153 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 728,25 tot € 409,5, een daling van 56 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Staphorst
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
Geen data
Geen data
40
14.618
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen