Prijs voor huurwoningen in Mierlo (Noord Brabant)

De huurprijzen van woningen in Mierlo, in de provincie Noord Brabant, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.035,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 13,36
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Mierlo is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 13. In de volgende maand, Juli, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 14,17 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 13,59 naar € 14 per m². In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 91 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 13,79, en die van de laatste twee maanden Oktober en November, € 12,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Mierlo (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Junibedraagt € 1.100.In de volgende maand, Juli,is er en grote daling te zien tot € 801. In de 2 volgende maanden (Augustus, September)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 950,5 in de twee eerste maanden tot € 1.115, meer bepaald een prijsstijging van 117 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 1.032,75 tot een gemiddelde van € 1.040,5 tussen Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 33 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Mierlo, dat zo’n € 740 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 33 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Mierlo, is het type "" waarvan de prijs € 740 bedraagt, zo’n 33 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.099) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Mierlo
Aantallen gebruikte woningen in Noord Brabant
€ 1.099
€ 13
38
86.942
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen