Prijs voor huurwoningen in Hoge Hexel (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Hoge Hexel, in de provincie Overijssel, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 959
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,3
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Hoge Hexel is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 10,73 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 9,36 naar € 9,02 per m². In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 71 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,19, en die van de laatste twee maanden November en December, € 6,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Hoge Hexel (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.048.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 590. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 819 in de twee eerste maanden tot € 991, meer bepaald een prijsstijging van 121 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 118 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 905 in de laatste 4 maanden en € 1.067 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 52 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Hoge Hexel, dat zo’n € 551 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 52 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Hoge Hexel, is het type "" waarvan de prijs € 551 bedraagt, zo’n 52 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.146) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Hoge Hexel
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 1.146
€ 6
32
17.408
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen