Prijs voor huurwoningen in Genemuiden (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in Genemuiden, in de provincie Overijssel, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 621,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 1,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Genemuiden is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 0. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 2,25, en die van de laatste twee maanden November en December, per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Genemuiden (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 537. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot € 1.048. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 68 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 664,25 tot € 536, een daling van 81 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 4 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Genemuiden, dat zo’n € 514 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 4 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Genemuiden, is het type "" waarvan de prijs € 514 bedraagt, zo’n 4 % minder duur dan het gemiddelde (€ 536) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Genemuiden
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 536
Geen data
16
8.920
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen