Prijs voor huurwoningen in Assendelft (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in Assendelft, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.200,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 13,42
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Assendelft is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 19,52. In de volgende maand, Juli, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 14,1 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 70. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 82 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 14,26, en die van de laatste twee maanden Oktober en November, € 11,73 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Assendelft (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Junibedraagt de huurprijs€ 1.446. Deze prijs loopt op in Juli tot € 1.593. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 60 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 1.213,75 tot een gemiddelde van € 1.175 tussen Oktober en November.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 5 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Assendelft, dat zo’n € 1.327 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 5 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Assendelft, is het type "" waarvan de prijs € 1.327 bedraagt, zo’n 5 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.395) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Assendelft
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 1.395
€ 12,13
88
151.494
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen