Prijs voor huurwoningen in Assen (Drenthe)

De huurprijzen van woningen in Assen, in de provincie Drenthe, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 828
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 12,29
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Assen is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 12,76. In de volgende maand, Mei, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 13,01 por m². De 2 volgende maanden (Juni, Juli) kenmerken zich door een daling van zo’n 91 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 49 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 12,34, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, € 6,05 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Assen (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, April,bedraagt de gemiddelde prijs € 835. In Mei blijft die prijs hangen rond € 813. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 824 tot € 800,5. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 812,25 tot € 445,5, een daling van 55 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Assen
Aantallen gebruikte woningen in Drenthe
Geen data
Geen data
298
1.684
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen