Prijs voor huurwoningen in Beilen (Drenthe)

De huurprijzen van woningen in Beilen, in de provincie Drenthe, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 838,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,16
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Beilen is gedaald in de voorbije maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,63. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 8,47 por m². De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling van zo’n 95 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 94 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 8,32, en die van de laatste twee maanden November en December, € 7,84 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Beilen (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 942.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 760. De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 92, in vergelijking met de 2 eerste maanden. De gemiddelde prijs is gestegen met zo´n 107 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 818,75)en de 2 laatste, November y December (€ 878,5).

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 46 % goedkoper dan het gemiddelde in Beilen van zo’n € 792. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 2.734. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 245 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 430.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 28 % minder duur dan het gemiddelde (€ 7 / m²) in Beilen. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 28 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Beilen, is het type "" waarvan de prijs € 2.734 bedraagt, zo’n 245 % duurder dan het gemiddelde (€ 792) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Beilen
Aantallen gebruikte woningen in Drenthe
€ 792
€ 9,67
66
8.014
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Beilen