Prijs voor huurwoningen in Emmer-compascuum (Drenthe)

De huurprijzen van woningen in Emmer-compascuum, in de provincie Drenthe, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 919,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,23
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Emmer-compascuum is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,7. In de volgende maand, Augustus, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 6,25 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² gestegen, gaande van zo’n € 7,47 naar € 8,21 per m², meer bepaald met zo’n 110 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 77 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7,84, en die van de laatste twee maanden November en December, € 6 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Emmer-compascuum (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.082.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 737. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de 2 voorgaande maanden, gaande van€ 909,5 tot € 926,5. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 918 tot een gemiddelde van € 922 tussen November en December.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 16 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Emmer-compascuum, dat zo’n € 978 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 16 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Emmer-compascuum, is het type "" waarvan de prijs € 978 bedraagt, zo’n 16 % minder duur dan het gemiddelde (€ 1.168) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Emmer-compascuum
Aantallen gebruikte woningen in Drenthe
€ 1.168
€ 8
42
8.014
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen