Prijs voor huurwoningen in Annen (Drenthe)

De huurprijzen van woningen in Annen, in de provincie Drenthe, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.058,75
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5,25
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Annen is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 4. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 4 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 75. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 3,5 naar een gemiddelde in November en December van € 3,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Annen (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de huurprijs€ 1.030. Deze prijs loopt op in Augustus tot € 1.140. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 41 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 764 tot € 589,5, een daling van 77 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Annen
Aantallen gebruikte woningen in Drenthe
Geen data
Geen data
6
8.014
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Annen