Prijs voor huurwoningen in 's-graveland (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in 's-graveland, in de provincie Noord Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.839,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 19,97
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in 's-graveland is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 24,18. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 23,99 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 67. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 20,15 naar een gemiddelde in November en December van € 19,61 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in 's-graveland (stad) zijn nauwelijks veranderd in de voorbije bestudeerde maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.793.In de volgende maand, Augustus,is er en grote daling te zien tot € 1.360. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.576,5 in de twee eerste maanden tot € 2.546,5, meer bepaald een prijsstijging van 162 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 2.061,5 tot € 1.394,5, een daling van 68 %.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 54 % goedkoper dan het gemiddelde in 's-graveland van zo’n € 1.483. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 3.906. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 163 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 687.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 1 / m², het gemiddelde zijnde € 24 / m² in 's-graveland. De woningen met de minst dure prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 71 % goedkoper dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een prijs van zo’n € 1 / m².

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in 's-graveland kan men vaststellen dat het type "Vrijstaande Woning" het duurste is, met een gemiddelde prijs van € 3.906, zo’n 163 % duurder dan het gemiddelde. De duurste prijs komt overeen met het type "Vrijstaande Woning", zo’n 163 % duurder dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in 's-graveland
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 1.483
€ 24
60
140.488
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen