Prijs voor huurwoningen in 's-graveland (Noord Holland)

De huurprijzen van woningen in 's-graveland, in de provincie Noord Holland, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.666,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 15,95
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in 's-graveland is gestegen in de voorbije 6 maanden. In Januari bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 14,31. In de volgende maand, Februari, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 9,86 por m². In de 2 volgende maanden (Maart, April) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 120 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs sterk gestegen, zo’n 160 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden. Dit wordt afgeleid uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 13,29 per m²), en die van de laatste twee maanden, Mei en Juni (€ 21,25 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in 's-graveland (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Januaribedraagt de gemiddelde huurprijs€ 1.425. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Februari, oplopende tot tot € 1.723. In de 2 volgende maanden (Maart, April)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.574 in de twee eerste maanden tot € 2.252,5, meer bepaald een prijsstijging van 143 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.913,25 tot € 1.173,5, een daling van 61 %.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 53 % goedkoper dan het gemiddelde in 's-graveland van zo’n € 1.485. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 3.930. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 165 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 693.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 7 / m², het gemiddelde zijnde € 24,51 / m² in 's-graveland. De woningen met de minst dure prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 47 % goedkoper dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een prijs van zo’n € 7 / m².

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in 's-graveland kan men vaststellen dat het type "Vrijstaande Woning" het duurste is, met een gemiddelde prijs van € 3.930, zo’n 165 % duurder dan het gemiddelde. De duurste prijs komt overeen met het type "Vrijstaande Woning", zo’n 165 % duurder dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 7 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 7 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in 's-graveland
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 1.485
€ 24,51
46
142.470
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen