Prijs voor koopwoningen in Hulsberg (Limburg)

De koopprijzen van woningen in Hulsberg, in de provincie Limburg, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 395.000
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.574
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Hulsberg is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In September bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Oktober) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot per m². In de 2 volgende maanden (November, December) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 2147483647 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 417 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 625,5 per m²), en die van de laatste twee maanden, Januari en Februari (€ 2.610 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Hulsberg (stad) zijn fors onhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Septemberbedraagt de gemiddelde koopprijs. Er is echter een grote prijsverhoging in maand Oktober, stijgend tot . Gedurende de 2 volgende maanden (November, December) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van in de twee eerste maanden tot € 188.500, meer bepaald een prijstoename van 2147483647 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 429 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 94.250 in de laatste 4 maanden en € 404.000 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Februari.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 32 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Hulsberg, aan zo´n € 290.707. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 32 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 18 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 2.195 / m²) in Hulsberg. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 18 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Hulsberg kan men vaststellen hoe het type "Appartement" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 290.707 is, meer bepaald zo’n 32 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Appartement", zo’n 32 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Appartement met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.195 / m². Het minst dure type woning is "Appartement" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.195 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs februari
Gemiddelde prijs per m² februari
Aantallen gebruikte woningen in Hulsberg
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 426.250
€ 2.674
44
20.588
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen