Prijs voor huurwoningen in Hulsberg (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Hulsberg, in de provincie Limburg, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.193,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,85
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Hulsberg is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,38. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 10,07 por m². De 2 volgende maanden (September, Oktober) kenmerken zich door een daling van zo’n 91 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 41 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,77, en die van de laatste twee maanden November en December, € 4 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Hulsberg (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. In de eerste maand, Juli,bedraagt de gemiddelde prijs € 1.574. In Augustus blijft die prijs hangen rond € 1.543. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 67 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.299,75 tot € 981,5, een daling van 76 %.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 5 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Hulsberg, dat zo’n € 920 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 5 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat beftreft de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Hulsberg, is het type "" waarvan de prijs € 920 bedraagt, zo’n 5 % minder duur dan het gemiddelde (€ 969) in die buurt.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Hulsberg
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 969
€ 1
66
27.564
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen