Prijs voor koopwoningen in Hazerswoude-rijndijk (Zuid Holland)

De koopprijzen van woningen in Hazerswoude-rijndijk, in de provincie Zuid Holland, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 285.711
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.696,8
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Hazerswoude-rijndijk is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Maart bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n . In de volgende maand (April) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot € 2.782 per m². In de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 189 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 136 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 2.008 per m²), en die van de laatste twee maanden, Juli en Augustus (€ 2.726 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Hazerswoude-rijndijk (stad) zijn fors onhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Maartbedraagt de gemiddelde koopprijs. Er is echter een grote prijsverhoging in maand April, stijgend tot € 299.682. Gedurende de 2 volgende maanden (Mei, Juni) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van € 149.841 in de twee eerste maanden tot € 255.836,5, meer bepaald een prijstoename van 171 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 152 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 202.838,75 in de laatste 4 maanden en € 308.600 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Augustus.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 15 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Hazerswoude-rijndijk, aan zo´n € 300.810. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 15 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 13 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 2.520 / m²) in Hazerswoude-rijndijk. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 13 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Hazerswoude-rijndijk kan men vaststellen hoe het type "Eengezinswoning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 300.810 is, meer bepaald zo’n 15 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Eengezinswoning", zo’n 15 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.520 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.520 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs augustus
Gemiddelde prijs per m² augustus
Aantallen gebruikte woningen in Hazerswoude-rijndijk
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 351.882
€ 2.908
120
98.274
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen