Prijs voor huurwoningen in Hazerswoude-rijndijk (Zuid Holland)

De huurprijzen van woningen in Hazerswoude-rijndijk, in de provincie Zuid Holland, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.071
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 12,05
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Hazerswoude-rijndijk is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 14. In de volgende maand valt er een daling te zien in deze prijs, gaande tot € 13 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 82. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 94 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 12,31, en die van de laatste twee maanden December en Januari, € 11,54 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Hazerswoude-rijndijk (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Augustusbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 790. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand September, oplopende tot tot € 970. In de 2 volgende maanden (Oktober, November)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 880 in de twee eerste maanden tot € 1.093,5, meer bepaald een prijsstijging van 124 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 126 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 986,75 in de laatste 4 maanden en € 1.239,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de hogere huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 30 % duurder dan het gemiddelde van de woningen in Hazerswoude-rijndijk, dat zo’n € 1.375 bedraagt. De woningen met de duurste huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 30 % duurder dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Hoekwoning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 21 % goedkoper dan het gemiddelde in Hazerswoude-rijndijk met een prijs van € 1.055. Het volgende type minder dure woningen is "” met een gemiddelde prijs van € 1.375. Het duurste type woning komt overeen met "", zo’n 30 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "Hoekwoning", met een prijs van zo’n € 829.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Hoekwoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 9 / m². Het minst dure type woning is "Hoekwoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 9 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Hazerswoude-rijndijk
Aantallen gebruikte woningen in Zuid Holland
€ 1.055
€ 11,2
48
135.068
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen