Prijs voor koopwoningen in Gorssel (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Gorssel, in de provincie Gelderland, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 524.600
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3.444
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Gorssel is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Mei) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot € 3.569 per m². De 2 volgende maanden (Juni, Juli) kenmerken zich door een daling van zo’n 90 in de gemiddelde koopprijs per m² vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs relatief stabiel gebleven vergeleken met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 1.698,5 naar een gemiddelde in Augustus en September van € 1.769 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Gorssel (stad) zijn fors onhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Aprilbedraagt de gemiddelde koopprijs. Er is echter een grote prijsverhoging in maand Mei, stijgend tot € 547.800. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 84 %. De gemiddelde prijs is omhoog gegaan met zo´n 112 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 251.950) en de 2 laatste, Augustus y September (€ 283.000).

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Gorssel
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
28
45.080
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Gelderland