Prijs voor koopwoningen in Ellecom (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Ellecom, in de provincie Gelderland, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 2.002.000
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3.221
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ellecom is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Mei) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot € 3.221 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 0. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 805,25, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Ellecom (stad) zijn fors onhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Aprilbedraagt de gemiddelde koopprijs. Er is echter een grote prijsverhoging in maand Mei, stijgend tot € 2.002.000. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 500.500 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Ellecom
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
Geen data
Geen data
6
55.930
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Gelderland