Prijs voor koopwoningen in Ederveen (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Ederveen, in de provincie Gelderland, zijn lichtelijk omlaag gegaan in de laatste maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 418.349,83
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3.207,67
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ederveen is omlaag gegaan in de voorbije maanden. In Mei hangt de gemiddelde koopprijs per m² rond zo’n € 3.427. In de maand hierna valt er een prijsvermindering vast te stellen, gaande tot € 3.219 per m². De 2 volgende maanden (Juli, Augustus) kenmerken zich door een daling van zo’n 95 in de gemiddelde koopprijs per m² vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs relatief stabiel gebleven vergeleken met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 3.233,75 naar een gemiddelde in September en Oktober van € 3.155,5 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Ederveen (stad) zijn omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Mei is € 467.828. In Juni kunnen we een lichte daling zien tot € 406.000. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 84 %. De gemiddelde prijs is omhoog gegaan met zo´n 112 % in de laatste 2 maanden, berekend op basis van het gemiddelde van de 4 eerste maanden (€ 402.504) en de 2 laatste, September y Oktober (€ 450.041,5).

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Ederveen, aan zo´n € 507.358. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 3 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 3.327 / m²) in Ederveen. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 3 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Ederveen kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 507.358 is, meer bepaald zo’n 0 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 0 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 3.327 / m². Het kostelijkere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 3.327 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Ederveen
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 509.250
€ 3.219
120
56.182
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Gelderland