Prijs voor koopwoningen in De Lutte (Overijssel)

De koopprijzen van woningen in De Lutte, in de provincie Overijssel, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 840.028,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 3.999,67
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in De Lutte is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand November rond zo’n € 3.918. In de maand hierna, December, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 206 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 2.999,75, en die van de laatste twee maanden Maart en April, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in De Lutte (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand November is € 839.807. In de volgende maand, December,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden (Januari, Februari) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van € 419.903,5 in de twee eerste maanden tot € 840.139,5, meer bepaald een prijstoename van 200 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 630.021,5 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in De Lutte
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
Geen data
Geen data
20
8.374
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen