Prijs voor huurwoningen in De Lutte (Overijssel)

De huurprijzen van woningen in De Lutte, in de provincie Overijssel, zijn aanzienlijk gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een sterke prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 884,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 8,95
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in De Lutte is aanzienlijk gedaald in de voorbije 6 maanden. In Oktober bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 15. In de volgende maand, November, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 8 por m². De 2 volgende maanden (December, Januari) kenmerken zich door een daling van zo’n 87 in de gemiddelde huurprijs per m² in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 50 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 10,75, en die van de laatste twee maanden Februari en Maart, € 5,36 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in De Lutte (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Oktoberbedraagt de gemiddelde huurprijs€ 599. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand November, oplopende tot tot € 984. In de 2 volgende maanden (December, Januari)is de prijs gestegen van gemiddeld € 791,5 in de twee eerste maanden tot € 891,5. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 115 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 841,5 in de laatste 4 maanden en € 970 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Maart.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 31 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in De Lutte, dat zo’n € 716 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 31 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 77 % minder duur dan het gemiddelde (€ 2 / m²) in De Lutte. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 77 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Vrijstaande Woning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 31 % goedkoper dan het gemiddelde in De Lutte met een prijs van € 1.036. Het volgende type minder dure woningen is "” met een gemiddelde prijs van € 927. Het minst dure type woning komt overeen met "", zo’n 11 %minder duur dan het gemiddelde, gevolgd door "Vrijstaande Woning", met een prijs van zo’n € 716.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs maart
Gemiddelde prijs per m² maart
Aantallen gebruikte woningen in De Lutte
Aantallen gebruikte woningen in Overijssel
€ 1.036
€ 8,71
36
23.816
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen