Prijs voor koopwoningen in Callantsoog (Noord Holland)

De koopprijzen van woningen in Callantsoog, in de provincie Noord Holland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 249.476,33
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 1.318,5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Callantsoog is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand November rond zo’n € 2.793. In de maand hierna, December, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot € 840 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 44. In de 2 voorbije maanden is de prijs relatief stabiel gebleven vergeleken met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 1.310 naar een gemiddelde in Maart en April van € 1.335,5 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Callantsoog (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand November is € 336.330. In de volgende maand, December,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot € 216.314. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 80 %. In de 2 voorbije maanden is de prijs bijna niet veranderd vergeleken met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 248.982 tot een gemiddelde van € 250.465 tussen Maart en April.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de hoogste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 136 % kostelijker dan het gemiddelde van de woningen in Callantsoog, aan zo’n € 359.533. De woningen met de prijzigste koopprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 136 % prijziger dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 785 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 2.735 / m²) in Callantsoog. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 785 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Callantsoog kan men zien hoe het type "Woning" het meest kostelijke type is, waarvan de prijs € 359.533 is, meer bepaald zo’n 136 % minder voordelig dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het prijzigste is het type "Woning", zo’n 136 % kostelijker dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.735 / m². Het kostelijkere type woning is "Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.735 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs april
Gemiddelde prijs per m² april
Aantallen gebruikte woningen in Callantsoog
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 152.630
€ 309
108
71.658
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen