Prijs voor huurwoningen in Surhuisterveen (Friesland)

De huurprijzen van woningen in Surhuisterveen, in de provincie Friesland, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.397,4
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 7,48
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Surhuisterveen is gedaald in de voorbije maanden. In Mei bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 6,93. In de volgende maand, Juni, valt er een grote daling te zien in deze prijs, gaande tot € 5,53 por m². In de 2 volgende maanden (Juli, Augustus) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 128 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 63 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 7,1, en die van de laatste twee maanden September en Oktober, € 4,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Surhuisterveen (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Meibedraagt € 1.850.In de volgende maand, Juni,is er en grote daling te zien tot € 1.533. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 81 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.526,75 tot € 440, een daling van 29 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs oktober
Gemiddelde prijs per m² oktober
Aantallen gebruikte woningen in Surhuisterveen
Aantallen gebruikte woningen in Friesland
Geen data
Geen data
38
8.546
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen