Prijs voor huurwoningen in Haulerwijk (Friesland)

De huurprijzen van woningen in Haulerwijk, in de provincie Friesland, zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije maanden. Er valt een grote prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 944
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 5
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Haulerwijk is aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 1. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 80. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 22 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 4,5, en die van de laatste twee maanden November en December, € 1 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Haulerwijk (stad) zijn aanzienlijk gestegen in de voorbije 6 maanden. In Julibedraagt de gemiddelde huurprijs€ 481. Er valt echter een grote prijsstijging te zien in maand Augustus, oplopende tot tot € 875. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 69 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 130 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 572 in de laatste 4 maanden en € 744 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y December.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Haulerwijk
Aantallen gebruikte woningen in Friesland
Geen data
Geen data
26
7.638
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen