Prijs voor huurwoningen in Ijsselstein (Utrecht)

De huurprijzen van woningen in Ijsselstein, in de provincie Utrecht, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.010
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 10,22
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ijsselstein is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In September bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,57. In de volgende maand (Oktober) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 13,46 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² sterk gedaald in vergelijking met de twee eerste maanden, meer bepaald met zo’n 68. In de 2 voorbije maanden is de prijs nauwelijks veranderd in vergelijking met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 10,07 naar een gemiddelde in Januari en Februari van € 10,5 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Ijsselstein (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Septemberbedraagt € 1.141. In Oktober kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.068. In de 2 volgende maanden is de gemiddelde prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 69 %. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 124 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 934 in de laatste 4 maanden en € 1.162 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Februari.

Gemiddelde prijs per kamers

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs en het aantal kamers toont aan hoe de woningen met 1 kamer het goedkoopste zijn, meer bepaald zo’n 64 % goedkoper dan het gemiddelde in Ijsselstein van zo’n € 1.096. De volgende woningen in deze ranking zijn die met 2 met een gemiddelde prijs van € 1.226. De woningen met de gemiddeld hoogste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 12 % duurder dan het gemiddelde, en de hierna duurdere woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 390.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het goedkoopst met een prijs van zo’n € 9 / m², het gemiddelde zijnde € 10,99 / m² in Ijsselstein. De woningen met de gemiddeld duurste prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 42 % minder goedkoop dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een prijs van zo’n € 9 / m².

Prijs per type woning

De grafiek op basis van de gemiddelde huurprijs per type toont aan hoe het type"Geschakelde Woning" het goedkoopste is, meer bepaald zo’n 4 % goedkoper dan het gemiddelde in Ijsselstein met een prijs van € 1.096. Het volgende type minder dure woningen is "Eengezinswoning” met een gemiddelde prijs van € 1.226. Het duurste type woning komt overeen met "Eengezinswoning", zo’n 12 % duurder dan het gemiddelde, gevolgd door "Geschakelde Woning", met een prijs van zo’n € 1.054.

Als er wordt gesproken over de gemiddelde prijs per m², dan is het goedkoopste type het type "Geschakelde Woning", met een gemiddelde prijs van € 8 / m², gevolgd door "Eengezinswoning" aan € 9 / m². Het minst dure type woning op basis van m² is "Eengezinswoning" met een prijs van € 9 / m² en daarna "Geschakelde Woning" met een prijs van zo’n € 8 / m².

Data grafiek
Gemiddelde prijs februari
Gemiddelde prijs per m² februari
Aantallen gebruikte woningen in Ijsselstein
Aantallen gebruikte woningen in Utrecht
€ 1.096
€ 10,99
216
22.494
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen