Prijs voor koopwoningen in Ter Apel (Groningen)

De koopprijzen van woningen in Ter Apel, in de provincie Groningen, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 329.833
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 194
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Ter Apel is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Januari bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Februari) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot per m². In de 2 volgende maanden (Maart, April) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 0 %. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 2147483647 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden ( per m²), en die van de laatste twee maanden, Mei en Juni (€ 97 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Ter Apel (stad) zijn fors onhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Januaribedraagt de gemiddelde koopprijs. Er is echter een grote prijsverhoging in maand Februari, stijgend tot . Gedurende de 2 volgende maanden (Maart, April) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van in de twee eerste maanden tot , meer bepaald een prijstoename van 0 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 2147483647 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van in de laatste 4 maanden en € 164.916,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juni.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Ter Apel
Aantallen gebruikte woningen in Groningen
Geen data
Geen data
6
2.440
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen