Prijs voor koopwoningen in Swolgen (Limburg)

De koopprijzen van woningen in Swolgen, in de provincie Limburg, zijn fors omhoog gegaan in de voorbije maanden. Er valt een grote prijstoename te zien van de koopprijzen in deze buurt.

€ 480.667
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 1.889
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Swolgen is duchtig omhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n . In de volgende maand (Mei) valt er een grote prijsverhoging vast te stellen, oplopend tot per m². In de 2 volgende maanden (Juni, Juli) is de prijs per m² duchtig omhoog gegaan, meer bepaald met zo’n 2147483647 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 944,5, en die van de laatste twee maanden Augustus en September, per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Swolgen (stad) zijn fors onhoog gegaan in de voorbije 6 maanden. In Aprilbedraagt de gemiddelde koopprijs. Er is echter een grote prijsverhoging in maand Mei, stijgend tot . Gedurende de 2 volgende maanden (Juni, Juli) is de prijs duchtig omhoog gegaan, van een gemiddelde van in de twee eerste maanden tot € 480.667, meer bepaald een prijstoename van 2147483647 %. In de 2 laatste maanden is de prijs fors omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 240.333,5 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Swolgen
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
Geen data
Geen data
12
31.786
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Limburg