Prijs voor koopwoningen in Swolgen (Limburg)

De koopprijzen van woningen in Swolgen, in de provincie Limburg, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 445.028
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.079
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Swolgen is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Februari rond zo’n € 2.459. In de maand hierna, Maart, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 0. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 307 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 614,75 per m²), en die van de laatste twee maanden, Juni en Juli (€ 1.889 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Swolgen (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Februari is € 373.750. In de volgende maand, Maart,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 514 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 93.437,5 in de laatste 4 maanden en € 480.667 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juli.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 26 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Swolgen, aan zo´n € 357.703. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 26 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 1 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 1.907 / m²) in Swolgen. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 1 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Swolgen kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 357.703 is, meer bepaald zo’n 26 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 26 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.907 / m². Het kostelijkere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.907 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juli
Gemiddelde prijs per m² juli
Aantallen gebruikte woningen in Swolgen
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 480.667
€ 1.889
20
33.712
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Swolgen