Prijs voor koopwoningen in Hoek (Zeeland)

De koopprijzen van woningen in Hoek, in de provincie Zeeland, zijn lichtelijk omlaag gegaan in de laatste maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 256.672,67
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.366
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Hoek is omlaag gegaan in de voorbije maanden. In Juni bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 2.526. In de volgende maand, Juli, verandert deze prijs bijna niet, blijvende zo’n € 2.403 per m². De 2 volgende maanden (Augustus, September) kenmerken zich door een daling van zo’n 91 in de gemiddelde koopprijs per m² vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs relatief stabiel gebleven vergeleken met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 2.351 naar een gemiddelde in Oktober en November van € 2.396 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Hoek (stad) zijn relatief stabiel gebleven in de voorbije bestudeerde maanden . In de eerste maand, Juni,bedraagt de gemiddelde prijs zo´n € 258.778. In Juli stagneert de prijs rond zo´n € 271.367. Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 84 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 116 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 244.000 in de laatste 4 maanden en € 282.018 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y November.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de laagste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 44 % goedkoper dan het gemiddelde van de woningen in Hoek, aan zo´n € 167.920. De woningen met de minst dure koopprijzen, kijkend naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 44 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 49 % goedkoper dan het gemiddelde (€ 1.269 / m²) in Hoek. De minst dure woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 49 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Hoek kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 167.920 is, meer bepaald zo’n 44 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 44 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.269 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.269 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs november
Gemiddelde prijs per m² november
Aantallen gebruikte woningen in Hoek
Aantallen gebruikte woningen in Zeeland
€ 298.786
€ 2.484
108
11.566
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen