Prijs voor koopwoningen in Burgh (Zeeland)

De koopprijzen van woningen in Burgh, in de provincie Zeeland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 680.800
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.278
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Burgh is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand December rond zo’n € 5.915. In de maand hierna, Januari, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 0. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs fors omlaag gegaan is vergeleken met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 31 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 1.478,75, en die van de laatste twee maanden April en Mei, € 459,5 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Burgh (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand December is € 731.333. In de volgende maand, Januari,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 359 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 182.833,25 in de laatste 4 maanden en € 655.533,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Mei.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek op basis van de gemiddelde koopprijs en het aantal kamers kan men afleiden hoe de woningen met 1 kamer het voordeligste zijn, meer bepaald zo’n 72 % goedkoper dan het gemiddelde in Burgh van zo’n € 498.467. De volgende woningen in deze ranking hebben 2 en gaan voor een gemiddelde prijs van € 442.805. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 2 kamers hebben, zo´n 11 % goedkoper dan het gemiddelde, en de hierna goedkopere woningen hebben 1 kamer, met een prijs van zo´n € 141.417.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het prijzigste met een kost van zo’n € 3.113 / m², het gemiddelde zijnde € 408 / m² in Burgh. De woningen met de gemiddeld hoogste prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 843 % kostelijker dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 2 kamers, met een kost van zo’n € 3.113 / m².

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Burgh kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 442.805 is, meer bepaald zo’n 11 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 11 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 3.113 / m². Het kostelijkere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 3.113 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs mei
Gemiddelde prijs per m² mei
Aantallen gebruikte woningen in Burgh
Aantallen gebruikte woningen in Zeeland
€ 498.467
€ 408
46
20.260
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Zeeland