Prijs voor huurwoningen in Kropswolde (Groningen)

De huurprijzen van woningen in Kropswolde, in de provincie Groningen, zijn lichtjes gedaald in de voorbije maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsdaling van de huurprijzen in deze buurt.

€ 1.472,5
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,94
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Kropswolde is gedaald in de voorbije maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 7. In de volgende maand (Augustus) valt er een grote stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 10,32 por m². In de 2 volgende maanden (September, Oktober) is de prijs per m² aaanzienlijk gestegen, meer bepaald met zo’n 130 %. In de 2 voorbije maanden kan men zien hoe de prijs sterk gedaald is in vergelijking met de laatste vier maanden, meer bepaald met zo’n 0 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 9,94, en die van de laatste twee maanden November en December, per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Kropswolde (stad) zijn sterk gedaald in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Julibedraagt € 1.189. In Augustus kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 1.032. In de 2 volgende maanden (September, Oktober)is de prijs aanzienlijk gestegen, van een gemiddelde van € 1.110,5 in de twee eerste maanden tot € 1.834,5, meer bepaald een prijsstijging van 165 %. In de 2 laatste maanden is de prijs aanzienlijk gedaald in vergelijking met het gemiddelde van de 4 voorgaande maanden, gaande van € 1.472,5 tot , een daling van 0 %.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Kropswolde
Aantallen gebruikte woningen in Groningen
Geen data
Geen data
18
8.192
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen