1. Garage Brunssum

  Brunssum (Schepenstraat)
    te huur parkeerplaats brunssum

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72,- borg. 

  Vergelijkbare huizen: te huur borg garage, te huur garages limburg

  6-dec-2013 van Jaap
 2. Woning Aan De Schepenstraat Te Brunssum

  Brunssum
   4 m² € 18/m² 

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72,- borg 2 maanden huur eenmalig € 25,- dossierkosten. Voor meer... 

  Vergelijkbare huizen: te huur garagebox limburg, te huur woning beschikbaar limburg

  15-sep-2014 van Huurstunt - Huurstunt.nl
 3. Garage In Brunssum, Schepenstraat

  Brunssum
   

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72,- borg 2 maanden huur eenmalig € 25,- dossierkosten. 

  Vergelijkbare huizen: te huur parkeerplaats limburg

  10-jul-2014 van Househunting
 4. Ontvang email alerts voor vergelijkbare advertenties

  Je kan op ieder moment opzeggen

  We zullen je alle alerts gerelateerd aan deze zoekopdracht geheel kostenloos toesturen

 5. Appartement Brunssum

  € 795

  Grote gestoffeerde 3 slaapkamer woning verdeelt over 2 etages. Je treed het appartement binnen via een ruim opgezette hal. Vanuit hier heb je toegang tot de grote woonkamer met grote ramen en een apart eetgedeelte. De... 

  9 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur woning badkamer brunssum, te huur woning toilet brunssum

  19-aug-2014 van 123wonen
 6. Docent Zoek Woonruimte Omgeving Breda

  Brunssum
   

  Docent, wonend in limburg, werkend in breda zoekt woonruimte in breda of omstreken voor werkdagen. Opties zijn bespreekbaar. Heeft u woonruimte beschikbaar stuurt u mij dan een email: info@pascalhermans.Nl 

  Vergelijkbare huizen: te huur omgeving, te huur omgeving breda

  13-mei-2014 van Tweedehands.net
 7. Brunssum

  Brunssum (Hazelaar)
   4 kamers 

  € 850

  Te huur: half vrijstaande drive-in woning met 3 slaapkamers gelegen in een kindvriendelijke buurt in brunssum. Indeling: binnenkomst in de hal welke toegan. 

  Vergelijkbare huizen: te huur woning kindvriendelijke buurt, te huur woning buurt limburg

  24-dec-2012 van Jaap
 8. Bovenwoning Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   3 kamers  te huur bovenwoning brunssum

  € 550

  121 te brunssum algemeen het betreft hier een bovenwoning met eigen opgang gelegen in brunssum aan de rand van het centrum. Ligging gelegen aan d. 

  Vergelijkbare huizen: te huur bovenwoning kerkstraat

  5-sep-2014 van Jaap
 9. Brunssum

  Brunssum (Houtwal)
   3 kamers 

  € 703

  Verschillende appartementen te huur. Ruim appartement gelegen op de vierde verdieping met ruime woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en een inpandige bergin. 

  Vergelijkbare huizen: te huur ruim appartement 2 slaapkamers brunssum, te huur ruim appartement slaapkamers brunssum

  10-apr-2014 van Jaap
 10. Appartement Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers brunssum

  € 600

  In het hartje van brunssum ligt dit mooie appartement op de eerste en tweede verdieping van een karakteristiek pand. Deze woning is geschikt voor meerd. 

  Vergelijkbare huizen: te huur pand brunssum, te huur limburg karakteristiek

  26-sep-2014 van Jaap
 11. Appartement Brunssum

  Brunssum (H Dunantstraat)
   3 kamers 

  € 600

  Dit penthouse achtige appartement is gelegen aan de h.Dunantstr.157 te brunssum. Er is een moderne, representatieve ontvangsthal met videobewaking, 2 lifte. 

  Vergelijkbare huizen: te huur dunantstraat, te huur penthouse limburg

  12-sep-2014 van Jaap
Brunssum

Wonen waar het leven goed is, de natuur nabij en waar de huizen nog goedkoop zijn. Bestaat dit nog? Jawel, dat heet wonen in Brunssum.

Wonen in Brunssum: Brunssum is een zuid Limburgse gemeente grenzend aan Duitsland. De prachtige Brunssumerheide is een van de mooiste natuurgebieden van Limburg, met als extraatje het gebied rondom de Rode Beek. Brunssum is een kleine gemeente met een redelijk aanbod aan de meer luxe woningen. Grenzend aan Heerlen en aan Landgraaf biedt Brunssum heel wat mogelijkheden op het gebied van activiteiten, natuur, winkelen en leefruimte.

In Brunssum is de Afcent, een van de hoofdkwartieren van de Nato, gevestigd. Daarnaast vindt u verschillende industrieterreinen en is de afstand naar Heerlen, waar zich het ABP, het CBS, de Belastingdienst, de DSM en nog heel wat meer bedrijven en instellingen bevinden, kort.

Door die bijzondere ligging is Brunssum een ideale forenzenstad. U bent ook snel in Sittard of Duitsland wat werk betreft. Terwijl de kinderen gebruik kunnen maken van goede schoolmogelijkheden. Voor de hogere opleidingen kunt u in Heerlen terecht en de universiteit Maastricht ligt op een goed half uur afstand.

Qua verbindingen is Brunssum makkelijk bereikbaar. De A2 ligt relatief dichtbij. Treinverkeer is mogelijk via station Landgraaf of station Heerlen. Het vliegveld Maastricht ligt op een goed half uur. Vliegveld Dusseldorp binnen een uur rijden.

Wat betreft winkelaanbod heeft Brunssum meer dan je in eerste instantie zou verwachten. U kunt echter ook goed in Heerlen terecht of in het nabije gelegen Duitse Geilenkirchen of Heinsberg. Dankzij die nabijheid van Duitsland is uit eten zeer gevarieerd mogelijk.

Brunssum is een gemeente met een dorps karakter en tegelijkertijd met een prachtige golfbaan. Deze is gebouwd op een van de oude mijnbergen en nodigt uit om vaker dan eens een balletje te slaan. Verder is het buitengebied uitstekend geschikt om paard te rijden, zijn er heel wat vismogelijkheden en is er over het algemeen nooit een file te bekennen. Voor de ski liefhebber is het Landgraafse Snowworld op een steenworp afstand. Voor de visliefhebber is er verschillende aanbod en voor de liefhebber van fietstochten is dit een ideaal terrein. Vol afwisseling en uitdaging.

Meer lezen » Meer gegevens »
Interessante gegevens over Te Huur Brunssum

We hadden gisteren 12 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 66, de afgelopen 15 dagen 128 en de afgelopen maand 169.

86% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Brunssum is 2,125.

We kunnen Woningen vinden in Brunssum in de wijken Schepenstraat en Hazelaar.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Brunssum, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Limburg Brunssum, Te Huur Woning Brunssum, Te Huur Appartement Brunssum. Of probeer eens wat anders met Te Huur Huurwoning Brunssum, Te Huur Borg Garage.

Meer lezen »

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos