1. Woning Aan De Schepenstraat Te Brunssum

  Brunssum
   4 m² € 18/m²  huur woning brunssum

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72,-  borg 2 maanden huur eenmalig € 25,- dossierkosten. Voor meer... 

  6 dagen, 19 uur geleden van Huurstunt - Huurstu...
 2. Garage Brunssum

  Brunssum (Schepenstraat)
    huur parkeerplaats brunssum

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72,- borg. 

  Vergelijkbare huizen: te huur garage, te huur garages limburg

  6-dec-2013 van Jaap
 3. Garage In Brunssum, Schepenstraat

  Brunssum
   

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72,-  borg 2 maanden huur eenmalig € 25,- dossierkosten. 

  Vergelijkbare huizen: te huur garage bedrijf, te huur garage stalling

  10-jul-2014 van Househunting
 4. Ontvang email alerts voor vergelijkbare advertenties

  Je kan op ieder moment opzeggen

  We zullen je alle alerts gerelateerd aan deze zoekopdracht geheel kostenloos toesturen

 5. Appartement Brunssum

  Brunssum (Rozenhof)
   2 kamers  huur appartement brunssum

  € 595

  Te huur in brunssum, in de geliefde wijk treebeek op een mooie rustige locatie gestoffeerd appartement (huursubsidie mogelijk) met 1 slaapkamer op de eerst. 

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement slaapkamer brunssum, te huur appartement huursubsidie

  1 week, 3 dagen geleden van Jaap
 6. Eengezinswoning BrunssumBIJGEWERKT

  Brunssum
   4 kamers  huur eengezinswoning brunssum

  € 1.200

  Een chalet met een rustieke, natuurlijke uitstraling. Voorzien van terras, woonkamer (incl. Tv), drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, een luxe badkamer met douche, toilet en wastafel en een apart toilet. In... 

  7 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur eengezinswoning toilet brunssum, te huur eengezinswoning terras brunssum

  1 dag, 17 uur geleden van 123wonen
 7. Appartement Brunssum

  Brunssum
   4 kamers  huur appartement 4 kamers brunssum

  € 795

  Grote gestoffeerde 3 slaapkamer woning verdeelt over 2 etages. Je treed het appartement binnen via een ruim opgezette hal. Vanuit hier heb je toegang tot de grote woonkamer met grote ramen en een apart eetgedeelte. De... 

  9 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur woning badkamer toilet brunssum, te huur woning wasmachine limburg

  19-aug-2014 van 123wonen
 8. Docent Zoek Woonruimte Omgeving Breda

  Brunssum
   

  Docent, wonend in limburg, werkend in breda zoekt woonruimte in breda of omstreken voor werkdagen. Opties zijn bespreekbaar. Heeft u woonruimte beschikbaar stuurt u mij dan een email: info@pascalhermans.Nl 

  Vergelijkbare huizen: te huur woonruimte limburg, te huur omgeving breda

  13-mei-2014 van Tweedehands.net
 9. 6 Kamer Eengezinswoning Het Ambacht Brunssum

  Brunssum (brunssum-west)
   110 m² € 8/m² 6 kamers  huur eengezinswoning 6 kamers brunssum

  € 825

  Ruime 2/1 kapwoning met inpandige garage en 2 slaapkamers gelegen in een nette wijk in brunssum. - eengezinswoning - 110 m2 - brunssum - for rent. 

  Vergelijkbare huizen: te huur eengezinswoning kamer wijk, te huur garage 2 slaapkamers kamer

  2 weken, 1 dag geleden van Huurwoningen
 10. Appartement Brunssum

  Brunssum
   1 kamer  huur appartement 1 kamer brunssum

  € 550

  Leuk knus 1 persoons appartementje te centrum brunssum. Dit appartementje is op de eerste verdiepig gelegen en heeft een kleine woonkamer met grote open keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat... 

  3 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement woning badkamer limburg

  20-aug-2014 van 123wonen
 11. 4 Kamer Eengezinswoning Akerstraat Brunssum

  Brunssum (brunssum-zuid)
   75 m² € 16/m² 4 kamers  huur eengezinswoning 4 kamers brunssum

  € 1.200

  Een chalet met een rustieke, natuurlijke uitstraling. Voorzien van terras, woonkamer (incl. Tv). - eengezinswoning - 75 m2 - brunssum - for rent. 

  Vergelijkbare huizen: te huur kamer zuid limburg, te huur 4 kamer eengezinswoning

  24-aug-2014 van Huurwoningen
Brunssum

Wonen waar het leven goed is, de natuur nabij en waar de huizen nog goedkoop zijn. Bestaat dit nog? Jawel, dat heet wonen in Brunssum.

Wonen in Brunssum: Brunssum is een zuid Limburgse gemeente grenzend aan Duitsland. De prachtige Brunssumerheide is een van de mooiste natuurgebieden van Limburg, met als extraatje het gebied rondom de Rode Beek. Brunssum is een kleine gemeente met een redelijk aanbod aan de meer luxe woningen. Grenzend aan Heerlen en aan Landgraaf biedt Brunssum heel wat mogelijkheden op het gebied van activiteiten, natuur, winkelen en leefruimte.

In Brunssum is de Afcent, een van de hoofdkwartieren van de Nato, gevestigd. Daarnaast vindt u verschillende industrieterreinen en is de afstand naar Heerlen, waar zich het ABP, het CBS, de Belastingdienst, de DSM en nog heel wat meer bedrijven en instellingen bevinden, kort.

Door die bijzondere ligging is Brunssum een ideale forenzenstad. U bent ook snel in Sittard of Duitsland wat werk betreft. Terwijl de kinderen gebruik kunnen maken van goede schoolmogelijkheden. Voor de hogere opleidingen kunt u in Heerlen terecht en de universiteit Maastricht ligt op een goed half uur afstand.

Qua verbindingen is Brunssum makkelijk bereikbaar. De A2 ligt relatief dichtbij. Treinverkeer is mogelijk via station Landgraaf of station Heerlen. Het vliegveld Maastricht ligt op een goed half uur. Vliegveld Dusseldorp binnen een uur rijden.

Wat betreft winkelaanbod heeft Brunssum meer dan je in eerste instantie zou verwachten. U kunt echter ook goed in Heerlen terecht of in het nabije gelegen Duitse Geilenkirchen of Heinsberg. Dankzij die nabijheid van Duitsland is uit eten zeer gevarieerd mogelijk.

Brunssum is een gemeente met een dorps karakter en tegelijkertijd met een prachtige golfbaan. Deze is gebouwd op een van de oude mijnbergen en nodigt uit om vaker dan eens een balletje te slaan. Verder is het buitengebied uitstekend geschikt om paard te rijden, zijn er heel wat vismogelijkheden en is er over het algemeen nooit een file te bekennen. Voor de ski liefhebber is het Landgraafse Snowworld op een steenworp afstand. Voor de visliefhebber is er verschillende aanbod en voor de liefhebber van fietstochten is dit een ideaal terrein. Vol afwisseling en uitdaging.

Meer lezen » Meer gegevens »
Interessante gegevens over Te Huur Brunssum

90% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Brunssum is 3,375.

Het meest gezochte aantal kamers in Brunssum is 4, gevolgd door 6 en 2 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Brunssum in de wijken Schepenstraat en Rozenhof.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Brunssum, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Limburg Brunssum, Te Huur Woning Brunssum, Te Huur Appartement Brunssum. Of probeer eens wat anders met Te Huur Huurwoning Brunssum, Te Huur Garage.

Meer lezen »

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers: