1. Garage Brunssum

  Brunssum (Schepenstraat)
    huur parkeerplaats brunssum

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72,- borg. 

  Vergelijkbare huizen: te huur garagebox limburg, te huur opslag limburg

  6-dec-2013 van Jaap
 2. Room 12 M2 Brunssum

  Brunssum
   12 m² € 38/m² 1 kamer 

  € 450

  Mooi appartement gelegen in het rustige brunssum. U deelt het appartement met de verhuurder. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking, inclusief de berging en de fietsenstalling. De woonkamer... 

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement open keuken brunssum, te huur appartement voorzieningen limburg

  14-aug-2013 van DirectWonen
 3. Upstairs Flat 100 M2 Brunssum

  Brunssum
   100 m² € 8/m² 4 kamers  huur flat brunssum

  € 825

  Grote gestoffeerde 3 slaapkamer woning verdeelt over 2 etages. Je treed het appartement binnen via een ruim opgezette hal. Vanuit hier heb je toegang tot de grote woonkamer met grote ramen en een apart eetgedeelte. De... 

  1 foto

  Vergelijkbare huizen: te huur woning ruime hal brunssum, te huur appartement 2 slaapkamer brunssum

  9-jan-2014 van DirectWonen
 4. Ontvang email alerts voor vergelijkbare advertenties

  Je kan op ieder moment opzeggen

  We zullen je alle alerts gerelateerd aan deze zoekopdracht geheel kostenloos toesturen

 5. Recreation Home 75 M2 Brunssum

  Brunssum
   75 m² € 16/m² 4 kamers  huur recreatiewoning brunssum

  € 1.200

  Een chalet met een rustieke, natuurlijke uitstraling. Voorzien van terras, woonkamer (incl. Tv), drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, een luxe badkamer met douche, toilet en wastafel en een apart toilet. In... 

  1 foto

  Vergelijkbare huizen: te huur luxe chalet limburg, te huur terras brunssum

  18-feb-2014 van DirectWonen
 6. 5 Kamer Garage Schepenstraat Brunssum

  Brunssum (brunssum-noord)
   135 m² € 1/m² 5 kamers  huur parkeerplaats 5 kamers brunssum

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2. 

  Vergelijkbare huizen: te huur stalling, te huur bedrijf

  24-jan-2014 van Huurwoningen
 7. Schepenstraat 6441 Ea Te Brunssum

  Brunssum
   

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72,-  borg 2 maanden huur eenmalig € 25,- dossierkosten …meer informatie... 

  1 week, 4 dagen geleden van Housiq - Housiq.com
 8. Brunssum

  Brunssum (Maastrichterstraat)
   

  € 900

  Nette eengezinswoning met 3 slaapkamers, garage, voor- en achtertuin centraal gelegen in brunssum. Brunssum maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkin. 

  Vergelijkbare huizen: te huur garage 2 slaapkamers limburg, te huur nette garage

  2-mrt-2014 van Jaap
 9. Brunssum

  Brunssum (Hazelaar)
   4 kamers 

  € 850

  Te huur: half vrijstaande drive-in woning met 3 slaapkamers gelegen in een kindvriendelijke buurt in brunssum. Indeling: binnenkomst in de hal welke toegan. 

  Vergelijkbare huizen: te huur woning 3 slaapkamers limburg, te huur vrijstaande woning brunssum

  24-dec-2012 van Jaap
 10. Eengezinswoning Brunssum

  Brunssum (Maastrichterstraat)
   4 kamers  huur eengezinswoning brunssum

  € 900

  Nette eengezinswoning met 3 slaapkamers, garage, voor- en achtertuin centraal gelegen in brunssum. Brunssum maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkin. 

  Vergelijkbare huizen: te huur achtertuin limburg, te huur garage 2 slaapkamers brunssum

  2-mrt-2014 van Jaap
 11. Brunssum

  Brunssum (Houtwal)
   3 kamers 

  € 703

  Verschillende appartementen te huur. Ruim appartement gelegen op de vierde verdieping met ruime woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en een inpandige bergin. 

  Vergelijkbare huizen: te huur ruim appartement slaapkamers brunssum, te huur appartement slaapkamers brunssum

  6 dagen, 5 uur geleden van Jaap
Brunssum

Wonen waar het leven goed is, de natuur nabij en waar de huizen nog goedkoop zijn. Bestaat dit nog? Jawel, dat heet wonen in Brunssum.

Wonen in Brunssum: Brunssum is een zuid Limburgse gemeente grenzend aan Duitsland. De prachtige Brunssumerheide is een van de mooiste natuurgebieden van Limburg, met als extraatje het gebied rondom de Rode Beek. Brunssum is een kleine gemeente met een redelijk aanbod aan de meer luxe woningen. Grenzend aan Heerlen en aan Landgraaf biedt Brunssum heel wat mogelijkheden op het gebied van activiteiten, natuur, winkelen en leefruimte.

In Brunssum is de Afcent, een van de hoofdkwartieren van de Nato, gevestigd. Daarnaast vindt u verschillende industrieterreinen en is de afstand naar Heerlen, waar zich het ABP, het CBS, de Belastingdienst, de DSM en nog heel wat meer bedrijven en instellingen bevinden, kort.

Door die bijzondere ligging is Brunssum een ideale forenzenstad. U bent ook snel in Sittard of Duitsland wat werk betreft. Terwijl de kinderen gebruik kunnen maken van goede schoolmogelijkheden. Voor de hogere opleidingen kunt u in Heerlen terecht en de universiteit Maastricht ligt op een goed half uur afstand.

Qua verbindingen is Brunssum makkelijk bereikbaar. De A2 ligt relatief dichtbij. Treinverkeer is mogelijk via station Landgraaf of station Heerlen. Het vliegveld Maastricht ligt op een goed half uur. Vliegveld Dusseldorp binnen een uur rijden.

Wat betreft winkelaanbod heeft Brunssum meer dan je in eerste instantie zou verwachten. U kunt echter ook goed in Heerlen terecht of in het nabije gelegen Duitse Geilenkirchen of Heinsberg. Dankzij die nabijheid van Duitsland is uit eten zeer gevarieerd mogelijk.

Brunssum is een gemeente met een dorps karakter en tegelijkertijd met een prachtige golfbaan. Deze is gebouwd op een van de oude mijnbergen en nodigt uit om vaker dan eens een balletje te slaan. Verder is het buitengebied uitstekend geschikt om paard te rijden, zijn er heel wat vismogelijkheden en is er over het algemeen nooit een file te bekennen. Voor de ski liefhebber is het Landgraafse Snowworld op een steenworp afstand. Voor de visliefhebber is er verschillende aanbod en voor de liefhebber van fietstochten is dit een ideaal terrein. Vol afwisseling en uitdaging.

Meer lezen » Meer gegevens »
Interessante gegevens over Te Huur Brunssum

We hadden gisteren 2 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 47, de afgelopen 15 dagen 90 en de afgelopen maand 127.

89% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Brunssum is 1,2.

Het meest gezochte aantal kamers in Brunssum is 4, gevolgd door 5 en 3 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Brunssum in de wijken Schepenstraat en Brunssum-Noord.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Brunssum, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Limburg Brunssum, Te Huur Woning Brunssum, Te Huur Appartement Brunssum. Of probeer eens wat anders met Te Huur 2 Slaapkamers Brunssum, Te Huur Garagebox Limburg.

Meer lezen »

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers: