1. Garage Brunssum

  Brunssum (Schepenstraat)
    te huur garage brunssum

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72,- borg. 

  Vergelijkbare huizen: te huur garage stalling

  28 sep. 2015 van Jaap
 2. 5 Kamer Garage Schepenstraat Brunssum

  Brunssum (brunssum-noord)
   305 m² € 0,24/m² 5 kamers  te huur garage 5 kamers brunssum

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2. 

  28 sep. 2015 van Huurwoningen
 3. Woning Aan De Schepenstraat Te Brunssum

  Brunssum
   4 m² € 18/m² 

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72,- borg 2 maanden huur eenmalig... 

  Vergelijkbare huizen: te huur woning borg

  28 sep. 2015 van Huurstunt - Huurstunt.nl
 4. Garage Brunssum

  Brunssum (Dorpstraat-Merkelbekerstraat)
   

  € 72

  Droog, schone, gargebox / opslag / stalling. - garage - brunssum - te huur

  28 sep. 2015 van Jaap
 5. Bovenwoning Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   4 kamers  te huur bovenwoning brunssum

  € 710

  Appartement in brunssum centrum nabij parkeerplaatsen in het hart van winkelcentrum brunssum ligt deze grote gestoffeerde en gemeubileerde bove. 

  Vergelijkbare huizen: te huur appartement centrum brunssum

  29 okt. 2015 van Jaap
 6. Appartement Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers brunssum

  € 825

  Ruim appartement te huur in centrum brunssum ruime woonkamer, keuken incl keramische kookplaat en afzuigkap grote ramen met uitkijk op de winkelstraat. 

  28 apr. 2015 van Jaap
 7. Bedrijfsruimte Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   1 kamer  te huur bedrijfspand brunssum

  € 1.250

  Prima gelegen winkel/kantoorruimte (120 m2) is te huur voor 1250/mnd.Excl.W/g/e. De winkelruimte is gelegen in hartje brunssum met in de nabijheid dive. 

  27 nov. 2014 van Jaap
 8. Appartement Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   3 kamers 

  € 825

  In het hartje van brunssum ligt dit mooie 2-persoons appartement op de eerste verdieping van een karakteristiek pand. Indeling: hal met toegang tot r. 

  28 apr. 2015 van Jaap
 9. Appartement Brunssum

  Brunssum (Bethelhof)
   2 kamers  te huur appartement 2 kamers brunssum

  € 1.000

  Op loopafstand van het vijver park en centrum van brunssum bieden wij dit uiterst luxueuze en riante appartement aan. De woonoppervlakte is ca. 150 m2, het. 

  13 feb. 2015 van Jaap
 10. Appartement Brunssum

  Brunssum (Rumpenerstraat)
   

  Raadplegen

  Neem contact op! Previous next ruim appartement in het gezellige stadscentrum van brunssum, gelegen op de 1e verdieping boven exploitant bristol. 

  2 dagen, 5 uur geleden van Jaap
 11. Appartement Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   7 kamers  te huur appartement 7 kamers brunssum

  € 690

  Omschrijving geheel gerenoveerd 3-slaapkamer appartement, uitstekend gelegen in de winkelstraat/promenade van centrum brunssum. Alle voorzieningen. 

  3 sep. 2015 van Jaap
 12. Woning Brunssum

  Brunssum (Hertogstraat)
   3 kamers  te huur woning 3 kamers brunssum

  € 1.200

  Rustig gelegen modern afgewerkte eengezinswoning met garage gelegen te brunssum in de rustige wijk. Aanvaarding in overleg overdekt terras 6.00x3.0. 

  1 week, 4 dagen geleden van Jaap
 13. Tussenwoning Brunssum

  Brunssum (Prins Bernhardstraat)
   7 kamers  te huur tussenwoning brunssum

  € 650

  Omschrijving leuk tussenliggend woonhuis met 3 slaapkamers en 1 badkamer in centrum brunssum. Deze woning zal alleen aan nato personeel verhu. 

  2 weken, 1 dag geleden van Jaap
 14. Tussenwoning Brunssum

  Brunssum (Akerstraat)
   4 kamers  te huur tussenwoning 4 kamers brunssum

  € 895

  Tussengelegen woonhuis met aanbouw, garage en tuin nabij het centrum van brunssum en dichtbij de brunssumerheide. Geheel nieuwe keuken met inbouwapparatu. 

  7 nov. 2015 van Jaap
 15. Bovenwoning Brunssum

  Brunssum (Dorpstraat)
   5 kamers  te huur bovenwoning 5 kamers brunssum

  € 750

  Omschrijving gemeubileerde bovenwoning in centrum van brunssum begane grond: entree met trapopgang. 1e verdieping: woonkamer (4.45*5.80. 

  30 okt. 2015 van Jaap
Brunssum

Wonen waar het leven goed is, de natuur nabij en waar de huizen nog goedkoop zijn. Bestaat dit nog? Jawel, dat heet wonen in Brunssum.

Wonen in Brunssum: Brunssum is een zuid Limburgse gemeente grenzend aan Duitsland. De prachtige Brunssumerheide is een van de mooiste natuurgebieden van Limburg, met als extraatje het gebied rondom de Rode Beek. Brunssum is een kleine gemeente met een redelijk aanbod aan de meer luxe woningen. Grenzend aan Heerlen en aan Landgraaf biedt Brunssum heel wat mogelijkheden op het gebied van activiteiten, natuur, winkelen en leefruimte.

In Brunssum is de Afcent, een van de hoofdkwartieren van de Nato, gevestigd. Daarnaast vindt u verschillende industrieterreinen en is de afstand naar Heerlen, waar zich het ABP, het CBS, de Belastingdienst, de DSM en nog heel wat meer bedrijven en instellingen bevinden, kort.

Door die bijzondere ligging is Brunssum een ideale forenzenstad. U bent ook snel in Sittard of Duitsland wat werk betreft. Terwijl de kinderen gebruik kunnen maken van goede schoolmogelijkheden. Voor de hogere opleidingen kunt u in Heerlen terecht en de universiteit Maastricht ligt op een goed half uur afstand.

Qua verbindingen is Brunssum makkelijk bereikbaar. De A2 ligt relatief dichtbij. Treinverkeer is mogelijk via station Landgraaf of station Heerlen. Het vliegveld Maastricht ligt op een goed half uur. Vliegveld Dusseldorp binnen een uur rijden.

Wat betreft winkelaanbod heeft Brunssum meer dan je in eerste instantie zou verwachten. U kunt echter ook goed in Heerlen terecht of in het nabije gelegen Duitse Geilenkirchen of Heinsberg. Dankzij die nabijheid van Duitsland is uit eten zeer gevarieerd mogelijk.

Brunssum is een gemeente met een dorps karakter en tegelijkertijd met een prachtige golfbaan. Deze is gebouwd op een van de oude mijnbergen en nodigt uit om vaker dan eens een balletje te slaan. Verder is het buitengebied uitstekend geschikt om paard te rijden, zijn er heel wat vismogelijkheden en is er over het algemeen nooit een file te bekennen. Voor de ski liefhebber is het Landgraafse Snowworld op een steenworp afstand. Voor de visliefhebber is er verschillende aanbod en voor de liefhebber van fietstochten is dit een ideaal terrein. Vol afwisseling en uitdaging.

Interessante gegevens over Te Huur Brunssum

Het meest gezochte aantal kamers in Brunssum is 3, gevolgd door 7 en 5 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Brunssum in de wijken Schepenstraat en Brunssum-Noord.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Brunssum, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Woning Brunssum, Te Huur Appartement Brunssum, Te Huur Woning 2 Kamers Brunssum. Of probeer eens wat anders met Te Huur Bedrijfspand Hoensbroek, Te Huur Garage Stalling.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos