1. Garage Brunssum

  Brunssum (Schepenstraat)
    te huur parkeerplaats brunssum

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72,- borg. 

  6-dec-2013 van Jaap
 2. Woning Te Huur In Brunssum

  Brunssum
   35 m² € 23/m² 2 kamers  te huur eengezinswoning brunssum

  € 800

  Te plaatsen en als topwoning te markeren. Bekijk andere: woning te huur brunssum in plaats... Mooie winkel/bedrijfsruimte van 60 m2 in hartje centrum van brunssum. Instapklaar... 

  4 foto’s

  Vergelijkbare huizen: te huur woning toilet limburg

  25-nov-2014 van Huurexpert
 3. Brunssum

  Brunssum (Hazelaar)
   4 kamers 

  € 850

  Te huur: half vrijstaande drive-in woning met 3 slaapkamers gelegen in een kindvriendelijke buurt in brunssum. Indeling: binnenkomst in de hal welke toegan. 

  Vergelijkbare huizen: te huur vrijstaande woning brunssum

  24-dec-2012 van Jaap
 4. Ontvang email alerts voor vergelijkbare advertenties

  Je kan op ieder moment opzeggen

  We zullen je alle alerts gerelateerd aan deze zoekopdracht geheel kostenloos toesturen

 5. Bovenwoning Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   3 kamers  te huur bovenwoning brunssum

  € 550

  121 te brunssum algemeen het betreft hier een bovenwoning met eigen opgang gelegen in brunssum aan de rand van het centrum. Ligging gelegen aan d. 

  Vergelijkbare huizen: te huur brunssum centrum

  5-sep-2014 van Jaap
 6. Appartement Brunssum

  Brunssum (H Dunantstraat)
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers brunssum

  € 600

  Dit penthouse achtige appartement is gelegen aan de h.Dunantstr.157 te brunssum. Er is een moderne, representatieve ontvangsthal met videobewaking, 2 lifte. 

  12-sep-2014 van Jaap
 7. Appartement Brunssum

  Brunssum (Grachtstraat)
   4 kamers  te huur appartement 4 kamers brunssum

  € 540

  Inleiding - verrassend ruim appartement gelegen in brunssum. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, badkamer. 

  2 weken, 2 dagen geleden van Jaap
 8. Appartement Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   7 kamers  te huur appartement 7 kamers brunssum

  € 680

  Omschrijving geheel gerenoveerd 3-slaapkamer appartement, uitstekend gelegen in de winkelstraat/promenade van centrum brunssum. Alle voorzieningen. 

  2 weken geleden van Jaap
 9. Bedrijfsruimte Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   2 kamers  te huur bedrijfspand 2 kamers brunssum

  € 1.250

  Prima gelegen winkel/kantoorruimte (120 m2) is te huur voor 1250/mnd.Excl.W/g/e. De winkelruimte is gelegen in hartje brunssum met in de nabijheid dive. 

  27-nov-2014 van Jaap
 10. Brunssum

  Brunssum (Houtwal)
   3 kamers 

  € 703

  Verschillende appartementen te huur. Ruim appartement gelegen op de vierde verdieping met ruime woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en een inpandige bergin. 

  10-apr-2014 van Jaap
 11. Bedrijfsruimte Brunssum

  Brunssum (Rumpenerstraat)
   

  € 400

  Knusse winkel- kantoorruimte gelegen aan een doorgaande weg naar brunssum centrum met in de directe nabijheid kapperszaak, friture,supermark, etc. Goede pa. 

  1 week, 1 dag geleden van Jaap
 12. Appartement Brunssum

  Brunssum (Kruisberghof)
   3 kamers 

  € 550

  Op goede locatie, op loopafstand van het centrum van brunssum, ligt dit instapklare appartement (eerste verdieping) in een kleinschalig complex. Diverse vo. 

  5-nov-2014 van Jaap
 13. Appartement Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   1 kamer  te huur appartement kamerhuur brunssum

  € 550

  Leuk knus 1 persoons appartementje van ca 30 m2 in het centrum van brunssum. Dit appartementje is op de eerste verdiepig gelegen en heeft een kleine woonka. 

  12-okt-2014 van Jaap
 14. Appartement Brunssum

  Brunssum (Bethelhof)
   2 kamers  te huur appartement 2 kamers brunssum

  € 1.200

  Op loopafstand van het vijver park en centrum van brunssum bieden wij dit uiterst luxueuze en riante appartement aan. De woonoppervlakte is ca. 150 m2, het. 

  24-jul-2014 van Jaap
 15. Bedrijfsruimte Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   

  € 595

  Aan de uitloper van de gezelligste winkelstraat van brunssum bieden wij deze winkel-, praktijk of kantoorruimte aan. Op uitstekende zichtlocatie gelegen wa. 

  5-nov-2014 van Jaap
 16. Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   

  € 2.000

  Mooie groot winkelpand van 200 m2 in hartje centrum. Gezellige winkelstraat. Aantrekkelijke hoeklocatie met glazen pui (deze wordt vernieuwd conform nieu 

  22-nov-2014 van Jaap
Brunssum

Wonen waar het leven goed is, de natuur nabij en waar de huizen nog goedkoop zijn. Bestaat dit nog? Jawel, dat heet wonen in Brunssum.

Wonen in Brunssum: Brunssum is een zuid Limburgse gemeente grenzend aan Duitsland. De prachtige Brunssumerheide is een van de mooiste natuurgebieden van Limburg, met als extraatje het gebied rondom de Rode Beek. Brunssum is een kleine gemeente met een redelijk aanbod aan de meer luxe woningen. Grenzend aan Heerlen en aan Landgraaf biedt Brunssum heel wat mogelijkheden op het gebied van activiteiten, natuur, winkelen en leefruimte.

In Brunssum is de Afcent, een van de hoofdkwartieren van de Nato, gevestigd. Daarnaast vindt u verschillende industrieterreinen en is de afstand naar Heerlen, waar zich het ABP, het CBS, de Belastingdienst, de DSM en nog heel wat meer bedrijven en instellingen bevinden, kort.

Door die bijzondere ligging is Brunssum een ideale forenzenstad. U bent ook snel in Sittard of Duitsland wat werk betreft. Terwijl de kinderen gebruik kunnen maken van goede schoolmogelijkheden. Voor de hogere opleidingen kunt u in Heerlen terecht en de universiteit Maastricht ligt op een goed half uur afstand.

Qua verbindingen is Brunssum makkelijk bereikbaar. De A2 ligt relatief dichtbij. Treinverkeer is mogelijk via station Landgraaf of station Heerlen. Het vliegveld Maastricht ligt op een goed half uur. Vliegveld Dusseldorp binnen een uur rijden.

Wat betreft winkelaanbod heeft Brunssum meer dan je in eerste instantie zou verwachten. U kunt echter ook goed in Heerlen terecht of in het nabije gelegen Duitse Geilenkirchen of Heinsberg. Dankzij die nabijheid van Duitsland is uit eten zeer gevarieerd mogelijk.

Brunssum is een gemeente met een dorps karakter en tegelijkertijd met een prachtige golfbaan. Deze is gebouwd op een van de oude mijnbergen en nodigt uit om vaker dan eens een balletje te slaan. Verder is het buitengebied uitstekend geschikt om paard te rijden, zijn er heel wat vismogelijkheden en is er over het algemeen nooit een file te bekennen. Voor de ski liefhebber is het Landgraafse Snowworld op een steenworp afstand. Voor de visliefhebber is er verschillende aanbod en voor de liefhebber van fietstochten is dit een ideaal terrein. Vol afwisseling en uitdaging.

Interessante gegevens over Te Huur Brunssum

We hadden gisteren 19 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 24, de afgelopen 15 dagen 56 en de afgelopen maand 100.

85% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Brunssum is 1,267.

Het meest gezochte aantal kamers in Brunssum is 3, gevolgd door 2 en 4 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Brunssum in de wijken Schepenstraat en Hazelaar.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Brunssum, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Woning Brunssum, Te Huur Appartement Brunssum, Te Huur Bedrijfspand Brunssum. Of probeer eens wat anders met Te Huur Woning Inpandige Berging Brunssum, Te Huur Woning Toilet Limburg.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos