1. 2 Kamers, Rozenhof, Brunssum, 750 Euros

  Brunssum
   2 kamers  huur appartement brunssum

  € 750

  Te huur in brunssum op een mooie rustige locatie gestoffeerd appartement met 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Indeling appartement hal (3m ) voorzien van laminaatvloer vanwaaruit u toegang... 

  3 foto’s

  3 dagen, 16 uur geleden van Homehuur - HomeHuur.nl
 2. Appartement Te Huur, Kerkstraat, Brunssum

  Sittard
   

  Te centrum brunssum. Dit appartementje is op de eerste verdiepig gelegen en heeft een kleine woonkamer... 

  1 week, 3 dagen geleden van Tweedehands.net
 3. Appartement Te Huur, Henri Dunantstraat, Brunssum

  Sittard
   

  Kenmerken:soort woning: appartementsoort bouw: bestaande bouwaantal kamers: 4woonoppervlakte (in m²): 80perceeloppervlakte (in m²): 80bouwjaar: 2000type woning: overige soortenprovincie: limburgpostcode:... 

  Vergelijkbare huizen: te huur henri dunantstraat, te huur etage woning brunssum

  24-mei-2014 van Tweedehands.net
 4. Ontvang email alerts voor vergelijkbare advertenties

  Je kan op ieder moment opzeggen

  We zullen je alle alerts gerelateerd aan deze zoekopdracht geheel kostenloos toesturen

 5. Appartement Te Huur, Kerkstraat, Brunssum

  Sittard
   

  Kenmerken:soort woning: appartementsoort bouw: bestaande bouwaantal kamers: 4woonoppervlakte (in m²): 100perceeloppervlakte (in m²): 100bouwjaar: 2000type woning: overige soortenprovincie: limburgpostcode:... 

  Vergelijkbare huizen: te huur woning 3 kamers limburg, te huur kerkstraat brunssum

  24-mei-2014 van Tweedehands.net
 6. Eengezinswoning Te Huur, Akerstraat, Brunssum

  Sittard
   

  Kenmerken:soort woning: eensgezinswoningsoort bouw: bestaande bouwaantal kamers: 4woonoppervlakte (in m²): 75perceeloppervlakte (in m²): 75bouwjaar: 2000type woning: overige soortenprovincie: limburgpostcode:... 

  Vergelijkbare huizen: te huur luxe woning brunssum, te huur luxe brunssum

  24-mei-2014 van Tweedehands.net
 7. Garage In Brunssum, Schepenstraat

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72,-  borg 2 maanden huur eenmalig € 25,- dossierkosten. 

  Vergelijkbare huizen: te huur borg, te huur borg garage

  10-jul-2014 van Househunting
 8. Huren In Parkstad Limburg !

  Hoensbroek
   

  -incl. Kamer te brunssum,pr.Hendriklaan 106,€ 325,- all in. Appartement te brunssum, rumpenerstr.53,2... -excl. Al onze actuele huur maar ook koopaanbiedingen zijn te zien op onze website.Om in aanmerking... 

  Vergelijkbare huizen: te huur kantoor hoensbroek, te huur kamer brunssum

  31-dec-2013 van Tweedehands.net
 9. Appartement Te Huur Brunssum - Rozenhof

  Brunssum
   60 m² € 12/m² 2 kamers 1 badkamer  huur appartement 2 kamers brunssum

  € 750

  Te huur in brunssum op een mooie rustige locatie gestoffeerd appartement met 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Indeling appartement: hal (3mâ²) voorzien van laminaatvloer vanwaaruit u toegang... 

  8 foto’s

  6 dagen, 2 uur geleden van Housingxl
 10. 2 Kamers Rozenhof Brunssum

  Brunssum (Treebeek-Zuid)
   60 m² € 12/m² 2 kamers 

  € 750

  Te huur in brunssum op een mooie rustige locatie gestoffeerd appartement met 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Indeling appartement: hal (3mâ²) voorzien van laminaatvloer vanwaaruit u toegang... 

  8 foto’s

  4 dagen, 23 uur geleden van Kamers.nl - HousingXL
 11. 2 Kamer Appartement Rozenhof Brunssum

  Brunssum (brunssum-west)
   60 m² € 12/m² 2 kamers 

  € 750

  Te huur in brunssum op een mooie rustige locatie gestoffeerd appartement met 1 slaapkamer op de. - appartement - 60 m2 - brunssum - for rent. 

  4 dagen, 23 uur geleden van Huurwoningen
Brunssum

Wonen waar het leven goed is, de natuur nabij en waar de huizen nog goedkoop zijn. Bestaat dit nog? Jawel, dat heet wonen in Brunssum.

Wonen in Brunssum: Brunssum is een zuid Limburgse gemeente grenzend aan Duitsland. De prachtige Brunssumerheide is een van de mooiste natuurgebieden van Limburg, met als extraatje het gebied rondom de Rode Beek. Brunssum is een kleine gemeente met een redelijk aanbod aan de meer luxe woningen. Grenzend aan Heerlen en aan Landgraaf biedt Brunssum heel wat mogelijkheden op het gebied van activiteiten, natuur, winkelen en leefruimte.

In Brunssum is de Afcent, een van de hoofdkwartieren van de Nato, gevestigd. Daarnaast vindt u verschillende industrieterreinen en is de afstand naar Heerlen, waar zich het ABP, het CBS, de Belastingdienst, de DSM en nog heel wat meer bedrijven en instellingen bevinden, kort.

Door die bijzondere ligging is Brunssum een ideale forenzenstad. U bent ook snel in Sittard of Duitsland wat werk betreft. Terwijl de kinderen gebruik kunnen maken van goede schoolmogelijkheden. Voor de hogere opleidingen kunt u in Heerlen terecht en de universiteit Maastricht ligt op een goed half uur afstand.

Qua verbindingen is Brunssum makkelijk bereikbaar. De A2 ligt relatief dichtbij. Treinverkeer is mogelijk via station Landgraaf of station Heerlen. Het vliegveld Maastricht ligt op een goed half uur. Vliegveld Dusseldorp binnen een uur rijden.

Wat betreft winkelaanbod heeft Brunssum meer dan je in eerste instantie zou verwachten. U kunt echter ook goed in Heerlen terecht of in het nabije gelegen Duitse Geilenkirchen of Heinsberg. Dankzij die nabijheid van Duitsland is uit eten zeer gevarieerd mogelijk.

Brunssum is een gemeente met een dorps karakter en tegelijkertijd met een prachtige golfbaan. Deze is gebouwd op een van de oude mijnbergen en nodigt uit om vaker dan eens een balletje te slaan. Verder is het buitengebied uitstekend geschikt om paard te rijden, zijn er heel wat vismogelijkheden en is er over het algemeen nooit een file te bekennen. Voor de ski liefhebber is het Landgraafse Snowworld op een steenworp afstand. Voor de visliefhebber is er verschillende aanbod en voor de liefhebber van fietstochten is dit een ideaal terrein. Vol afwisseling en uitdaging.

Meer lezen » Meer gegevens »
Interessante gegevens over Te Huur Brunssum

We hadden gisteren 16 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 123, de afgelopen 15 dagen 191 en de afgelopen maand 265.

85% van de Woningen te huur hebben foto’s. Het gemiddelde aantal foto’s per advertentie voor Te Huur Brunssum is 2,9.

We kunnen Woningen vinden in Brunssum in de wijken Treebeek-Zuid en Brunssum-West.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Brunssum, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Limburg Brunssum, Te Huur Woning Brunssum, Te Huur Appartement Brunssum. Of probeer eens wat anders met Te Huur 2 Slaapkamers Brunssum, Te Huur Henri Dunantstraat.

Meer lezen »

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers: