1. Garage Brunssum

  Brunssum (Schepenstraat)
    te huur garage brunssum

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2 stuks beschikbaar ! Huur € 72. 

  Garage Brunssum

  Vergelijkbare huizen: te huur garage stalling

  4 mei 2016 van Jaap
 2. Garage Schepenstraat Brunssum

  Brunssum (brunssum-noord)
   

  € 72

  Te huur brunssum, droge garagebox in rij van 10 garages. Opslag voor klein bedrijf of stalling. 2. 

  Garage Schepenstraat Brunssum

  Vergelijkbare huizen: te huur brunssum noord

  6 apr. 2016 van Huurwoningen
 3. Bedrijfsruimte Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
    te huur bedrijfspand brunssum

  € 1.000

  Prima gelegen winkel/kantoorruimte (120 m2) is voor een instapprijs te huur voor 1000/mnd.Excl.W/g/e. De winkelruimte is gelegen in hartje brunssum met. 

  Bedrijfsruimte Brunssum

  Vergelijkbare huizen: te huur 1000 m2

  3 mrt. 2016 van Jaap
 4. Bovenwoning Brunssum

  Brunssum (Rumpenerstraat)
   4 kamers  te huur bovenwoning brunssum

  € 550

  Aan de doorgaande weg in centrum van brunssum ruim appartement met groot balkon. Vanuit de entree bereikt u de aan de achterzijde gelegen woonkamer met ope. 

  Bovenwoning Brunssum

  9 apr. 2016 van Jaap
 5. Appartement Brunssum

  Brunssum (Pastoor Savelbergstraat)
   3 kamers  te huur appartement 3 kamers brunssum

  € 850

  Goed verzorgd 2 slaapkamer appartement in het centrum van brunssum. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. De woning is voorzien van een o. 

  Appartement Brunssum

  4 apr. 2016 van Jaap
 6. Bovenwoning Brunssum

  Brunssum (Dorpstraat)
   5 kamers  te huur bovenwoning 5 kamers brunssum

  € 750

  Gemeubileerde bovenwoning in centrum van brunssum begane grond: entree met trapopgang. 1e verdieping: woonkamer (4.45*5.80m) met afgescheiden t. 

  Bovenwoning Brunssum

  16 dec. 2015 van Jaap
 7. Appartement Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   4 kamers  te huur appartement 4 kamers brunssum

  € 750

  Luxe appartement met lift en inpandige garage. In het centrum van brunssum op een fraaie zichtlocatie mogen wij u dit schitterend appartement met 2 sla. 

  Appartement Brunssum

  15 apr. 2016 van Jaap
 8. Eengezinswoning 177 M2 Brunssum

  Brunssum (Hertogstraat)
   177 m² € 6,78/m² 9 kamers  te huur eengezinswoning brunssum

  € 1.200

  Rustig gelegen modern afgewerkte eengezinswoning met garage gelegen te brunssum in de rustige wijk. Aanvaarding in overleg overdekt terras 6.00x3.0. 

  Eengezinswoning 177 M2 Brunssum

  19 nov. 2015 van Jaap
 9. Brunssum

  Brunssum (Houtwal)
   

  € 703

  Verschillende appartementen te huur. Ruim appartement gelegen op de vierde verdieping met ruime woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en een inpandige bergin. 

   Brunssum

  10 apr. 2014 van Jaap
 10. Bedrijfsruimte 429 M2 Brunssum

  Brunssum (Bunderstraat)
   429 m² € 2,97/m² 

  € 1.275

  Op een goede locatie in brunssum naast het ziekenhuis gelegen dit ruim in goede staat bevindende bedrijfspand. De bedrijfsruimte is opgedeeld in meerdere b. 

  Bedrijfsruimte 429 M2 Brunssum

  10 okt. 2015 van Jaap
 11. Brunssum

  Brunssum (Biesstraat)
   

  € 395

  Nabij bedrijventerrein haefland/rode beek gelegen bedrijfspand met royaal buitenterrein hetwelk voor meerdere doeleinden te gebruiken is en tevens diverse 

   Brunssum

  1 week, 6 dagen geleden van Jaap
 12. Brunssum

  Brunssum (Komeetstraat)
   

  Raadplegen

  Deze baken in de wijk treebeek werd door architect f.P.J. Peutz ontworpen in 1957.In de loop der jaren is het oorspronkelijk pand minimaal verbouwd en in 2 

   Brunssum

  12 nov. 2015 van Jaap
 13. Bedrijfsruimte Brunssum

  Brunssum (Kerkstraat)
   

  € 1.600

  Omschrijving en indeling: winkelpand (bvo ca. 150m2) te huur in het kernwinkelgebied begane grond (ca. 75m2 bvo): centrale entree, winkelru. 

  Bedrijfsruimte Brunssum

  13 nov. 2014 van Jaap
 14. Appartement Brunssum

  Brunssum (Houtwal)
   3 kamers 

  € 703

  Verschillende appartementen te huur. Ruim appartement gelegen op de vierde verdieping met ruime woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en een inpandige bergin. 

  Appartement Brunssum

  15 mrt. 2016 van Jaap
 15. Appartement Brunssum

  Brunssum (Henri Dunantstraat)
   3 kamers 

  € 575

  Geheel gerenoveerd 1-slaapkamer appartement gelegen op de derde verdieping. Begane grond entree met bellentableau, liften en trap naar verdieping. Ei 

  Appartement Brunssum

  22 feb. 2016 van Jaap
Brunssum

Wonen waar het leven goed is, de natuur nabij en waar de huizen nog goedkoop zijn. Bestaat dit nog? Jawel, dat heet wonen in Brunssum.

Wonen in Brunssum: Brunssum is een zuid Limburgse gemeente grenzend aan Duitsland. De prachtige Brunssumerheide is een van de mooiste natuurgebieden van Limburg, met als extraatje het gebied rondom de Rode Beek. Brunssum is een kleine gemeente met een redelijk aanbod aan de meer luxe woningen. Grenzend aan Heerlen en aan Landgraaf biedt Brunssum heel wat mogelijkheden op het gebied van activiteiten, natuur, winkelen en leefruimte.

In Brunssum is de Afcent, een van de hoofdkwartieren van de Nato, gevestigd. Daarnaast vindt u verschillende industrieterreinen en is de afstand naar Heerlen, waar zich het ABP, het CBS, de Belastingdienst, de DSM en nog heel wat meer bedrijven en instellingen bevinden, kort.

Door die bijzondere ligging is Brunssum een ideale forenzenstad. U bent ook snel in Sittard of Duitsland wat werk betreft. Terwijl de kinderen gebruik kunnen maken van goede schoolmogelijkheden. Voor de hogere opleidingen kunt u in Heerlen terecht en de universiteit Maastricht ligt op een goed half uur afstand.

Qua verbindingen is Brunssum makkelijk bereikbaar. De A2 ligt relatief dichtbij. Treinverkeer is mogelijk via station Landgraaf of station Heerlen. Het vliegveld Maastricht ligt op een goed half uur. Vliegveld Dusseldorp binnen een uur rijden.

Wat betreft winkelaanbod heeft Brunssum meer dan je in eerste instantie zou verwachten. U kunt echter ook goed in Heerlen terecht of in het nabije gelegen Duitse Geilenkirchen of Heinsberg. Dankzij die nabijheid van Duitsland is uit eten zeer gevarieerd mogelijk.

Brunssum is een gemeente met een dorps karakter en tegelijkertijd met een prachtige golfbaan. Deze is gebouwd op een van de oude mijnbergen en nodigt uit om vaker dan eens een balletje te slaan. Verder is het buitengebied uitstekend geschikt om paard te rijden, zijn er heel wat vismogelijkheden en is er over het algemeen nooit een file te bekennen. Voor de ski liefhebber is het Landgraafse Snowworld op een steenworp afstand. Voor de visliefhebber is er verschillende aanbod en voor de liefhebber van fietstochten is dit een ideaal terrein. Vol afwisseling en uitdaging.

Interessante gegevens over Te Huur Brunssum

Het meest gezochte aantal kamers in Brunssum is 3, gevolgd door 4 en 9 ruimtes.

We kunnen Woningen vinden in Brunssum in de wijken Schepenstraat en Brunssum-Noord.

Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Brunssum, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Woning Brunssum, Te Huur Appartement Brunssum, Te Huur Appartement 3 Slaapkamers Brunssum. Of probeer eens wat anders met Te Huur Woning Perceel Hoensbroek, Te Huur Garage Stalling.

Locatie

Laatste update

Maximumprijs:

Min. Kamers:

Min. oppervlakte:

Min. badkamers:

Fotos