Prijs voor huurwoningen in Brunssum (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Brunssum, in de provincie Limburg, zijn lichtjes gestegen in de voorbije maanden. Er valt een algemene prijsstijging te zien van de huurprijzen in deze buurt.

€ 777,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,26
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Brunssum is gestegen in de voorbije 6 maanden. In April bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 8,52. In de volgende maand, Mei, valt er een stijging te zien in deze prijs, gaande tot € 9,28 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 8,9 naar € 8,98 per m². In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gestegen met zo’n 111 % in vergelijking met het gemiddelde van de 4 laaatste maanden, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden (€ 8,94 per m²), en die van de laatste twee maanden, Augustus en September (€ 9,89 per m²).

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Brunssum (stad) zijn gestegen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Aprilbedraagt € 745. In Mei kunnen we een lichte daling vaststellen tot € 689. In de 2 volgende maanden (Juni, Juli)is de prijs gestegen van gemiddeld € 717 in de twee eerste maanden tot € 753. De gemiddelde prijs is sterk gestegen (zo´n 117 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 735 in de laatste 4 maanden en € 861,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y September.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Brunssum, dat zo’n € 900 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde (€ 9,71 / m²) in Brunssum. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Brunssum kan men vaststellen dat het type "Eengezinswoning" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 900, zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Eengezinswoning", zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 9,71 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 9,71 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs september
Gemiddelde prijs per m² september
Aantallen gebruikte woningen in Brunssum
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 900
€ 9,71
392
26.942
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen