Prijs voor huurwoningen in Brunssum (Limburg)

De huurprijzen van woningen in Brunssum, in de provincie Limburg, zijn nauwelijks veranderd in de voorbije maanden. Er valt een stagnatie te zien in de huurprijzen in deze buurt.

€ 768,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 9,89
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Brunssum is nauwelijks veranderd in de voorbije 6 maanden. In Augustus bedraagt de gemiddelde huurprijs per m² zo’n € 10,06. In de volgende maand, September, verandert deze prijs nauwelijks, zijnde zo’n € 9,71 por m². In de 2 volgende maanden is de huurprijs per m² nauwelijks veranderd, gaande van zo’n € 9,89 naar € 10,35 per m². In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² gedaald in vergelijking met het gemiddelde vn de 4 laaatste maanden, meer bepaald met zo’n 93 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 10,12, en die van de laatste twee maanden December en Januari, € 9,43 per m².

Gemiddelde prijs

De huurprijzen in Brunssum (stad) zijn gedaald in de voorbije 6 maanden. In Augustusbedraagt de huurprijs€ 823. Deze prijs loopt op in September tot € 900. De 2 volgende maanden (Oktober, November) kenmerken zich door een daling in de gemiddelde prijs, meer specifiek een daling van 86, in vergelijking met de 2 eerste maanden. In de 2 laatste maanden is de prijs gedaald in vergelijking met alle voorgaande gemiddelden, meer exact met 87 %, dalende van € 801,75 tot € 701 in December en Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

In de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men zien hoe de woning met de laagste huurprijs diegene is met 1 kamer, meer bepaald zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde van de woningen in Brunssum, dat zo’n € 681 bedraagt. De woningen met de minst dure huurprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % goedkoper dan het gemiddelde voordien beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde (€ 8,99 / m²) in Brunssum. De woningen met de minst dure prijzen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 0 % minder duur dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Wat betreft de gemiddelde prijs op basis van het woningtype in Brunssum kan men vaststellen dat het type "Eengezinswoning" het goedkoopste is, met een gemiddelde prijs van € 681, zo’n 0 % goedkoper dan het gemiddelde. De minst dure prijs komt overeen met het type "Eengezinswoning", zo’n 0 % minder duur dan het gemiddelde eerder beschreven.

Wat betreft de gemiddelde prijs per m², is het meest betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 8,99 / m². Het minst dure type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 8,99 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische middelen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Brunssum
Aantallen gebruikte woningen in Limburg
€ 681
€ 8,99
370
20.216
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen