Prijs voor koopwoningen in Yerseke (Zeeland)

De koopprijzen van woningen in Yerseke, in de provincie Zeeland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 394.915
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 749
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Yerseke is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Januari rond zo’n € 1.534. In de maand hierna, Februari, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 0. In de voorbije 2 maanden is de prijs per m² omlaag gegaan vergeleken met het gemiddelde vn de 4 laatste maanden, meer bepaald met zo’n 93 %, afgeleid uit de vergelijking tussen de prijs van de eerste vier maanden,€ 383,5, en die van de laatste twee maanden Mei en Juni, € 356,5 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Yerseke (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Januari is € 444.205. In de volgende maand, Februari,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 333 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 111.051,25 in de laatste 4 maanden en € 370.270 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Juni.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek op basis van de gemiddelde koopprijs en het aantal kamers kan men afleiden hoe de woningen met 3 kamers het voordeligste zijn, meer bepaald zo’n 48 % goedkoper dan het gemiddelde in Yerseke van zo’n € 380.722. De volgende woningen in deze ranking hebben 1 en gaan voor een gemiddelde prijs van € 199.664. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 1 kamer hebben, zo´n 48 % goedkoper dan het gemiddelde, en de hierna goedkopere woningen hebben 3 kamers, met een prijs van zo´n € 198.665.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 3 kamers het prijzigste met een kost van zo’n € 1.897 / m², het gemiddelde zijnde € 355 / m² in Yerseke. De woningen met de gemiddeld hoogste prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 437 % kostelijker dan het gemiddelde, gevolg door de woningen met 3 kamers, met een kost van zo’n € 1.897 / m².

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Yerseke kan men vaststellen hoe het type "Eengezinswoning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 198.665 is, meer bepaald zo’n 48 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Eengezinswoning", zo’n 48 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Eengezinswoning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.897 / m². Het kostelijkere type woning is "Eengezinswoning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.897 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs juni
Gemiddelde prijs per m² juni
Aantallen gebruikte woningen in Yerseke
Aantallen gebruikte woningen in Zeeland
€ 380.722
€ 355
66
14.784
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen