Prijs voor koopwoningen in Wognum (Noord Holland)

De koopprijzen van woningen in Wognum, in de provincie Noord Holland, zijn fors omlaag gegaan in de voorbije maanden. We kunnen spreken worden over een forse prijsvermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 422.241
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.606,67
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Wognum is duchtig afgenomen in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde koopprijs per m² hangt in maand Augustus rond zo’n € 2.612. In de maand hierna, September, valt er een grote prijsvermindering te zien, gaande tot per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² fors omlaag gegaan vergeleken met de twee eerste maanden, meer exact met zo’n 0. In de voorbije 2 maanden is de prijs fors omhoog gegaan, zo’n 399 % vergeleken met het gemiddelde van de 4 laatste maanden. Dit wordt gehaald uit de vergelijking tussen de gemiddelde prijs van de eerste vier maanden (€ 653 per m²), en die van de laatste twee maanden, December en Januari (€ 2.604 per m²).

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Wognum (stad) zijn fors omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Augustus is € 432.556. In de volgende maand, September,is er een grote prijsvermindering vast te stellen tot . Gedurende de 2 volgende maanden daalt de gemiddelde prijs duchtig vergeleken met de voorgaande maanden, meer bepaald met zo´n 0 %. De gemiddelde prijs is fors omhoog gegaan (zo´n 386 %) in de 2 voorbije maanden, met een gemiddelde van € 108.139 in de laatste 4 maanden en € 417.083,5 in de laatste 2 maanden, ! MES1! y Januari.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek op basis van de gemiddelde koopprijs en het aantal kamers kan men afleiden hoe de woningen met 2 kamers het voordeligste zijn, meer bepaald zo’n 33 % goedkoper dan het gemiddelde in Wognum van zo’n € 531.667. De volgende woningen in deze ranking hebben 1 en gaan voor een gemiddelde prijs van € 358.939. De woningen met de gemiddeld laagste prijs zijn die woningen die 1 kamer hebben, zo´n 32 % goedkoper dan het gemiddelde, en de hierna goedkopere woningen hebben 2 kamers, met een prijs van zo´n € 355.717.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 2 kamers het voordeligste met een kost van zo’n € 2.644 / m², het gemiddelde zijnde € 2.773 / m² in Wognum. De woningen met de gemiddeld laagste prijzen zijn die met 1 kamer, zo´n 4 % minder prijzig dan het gemiddelde, gevolgd door de woningen met 2 kamers, met een kost van zo’n € 2.644 / m².

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs van het type woning in Wognum kan men vaststellen hoe het type "Vrijstaande Woning" het voordeligste type is, waarvan de prijs € 355.717 is, meer bepaald zo’n 33 % minder kostelijk dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het minst prijzig is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 33 % minder prijzig dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het meest betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.644 / m². Het minst dure type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 2.644 / m², zijnde het type woning voor een buurt met meer economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs januari
Gemiddelde prijs per m² januari
Aantallen gebruikte woningen in Wognum
Aantallen gebruikte woningen in Noord Holland
€ 531.667
€ 2.773
32
50.710
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen
Gerelateerde zoekopdrachten in Noord Holland