Prijs voor koopwoningen in Winterswijk (Gelderland)

De koopprijzen van woningen in Winterswijk, in de provincie Gelderland, zijn lichtelijk omlaag gegaan in de laatste maanden. We kunnen spreken over een algemene prijsermindering van de koopprijzen in deze buurt.

€ 268.302,17
Gemiddelde prijs laatste 6 maanden
€ 2.027,33
Prijs/m² laatste 6 maanden
Gemiddelde prijs per m2

De prijs per m² in Winterswijk is omlaag gegaan in de voorbije maanden. In Juli bedraagt de gemiddelde koopprijs per m² zo’n € 2.122. In de volgende maand, Augustus, verandert deze prijs bijna niet, blijvende zo’n € 2.053 per m². In de 2 volgende maanden is de koopprijs per m² relatief stabiel gebleven, gaande van zo’n € 2.087,5 naar € 2.009 per m². In de 2 voorbije maanden is de prijs relatief stabiel gebleven vergeleken met de laatste vier maanden, gaande van een gemiddelde van € 2.048,25 naar een gemiddelde in November en December van € 1.985,5 per m².

Gemiddelde prijs

De koopprijzen in Winterswijk (stad) zijn omlaag gegaan in de voorbije 6 maanden. De gemiddelde prijs in de maand Juli is € 301.739. In Augustus kunnen we een lichte daling zien tot € 271.656. Gedurende de 2 volgende maanden (September, Oktober) daalt de gemiddelde prijs, meer specifiek met zo´n 89, vergeleken met de 2 eerste maanden. In de 2 voorbije maanden is de prijs bijna niet veranderd vergeleken met alle voorgaande gemiddelden, gaande van een gemiddelde van € 271.431,75 tot een gemiddelde van € 262.043 tussen November en December.

Gemiddelde prijs per kamers

Uit de grafiek van de gemiddelde prijs op basis van het aantal kamers kan men afleiden hoe de woning met de hoogste koopprijs diegene is met 1 kamer, met name zo’n 6 % kostelijker dan het gemiddelde van de woningen in Winterswijk, aan zo’n € 260.440. De woningen met de prijzigste koopprijzen, als we kijken naar het aantal kamers zijn die met 1 kamer, zo´n 6 % prijziger dan het gemiddelde voordien beschreven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², zijn de woningen met 1 kamer zo’n 6 % minder voordelig dan het gemiddelde (€ 1.977 / m²) in Winterswijk. De prijzigste woningen, als we kijken naar het aantal kamers / m² zijn die met 1 kamer, zo´n 6 % kostelijker dan het gemiddelde voordien beschreven.

Prijs per type woning

Als het aankomt op de gemiddelde prijs op basis van het type woning in Winterswijk kan men zien hoe het type "Vrijstaande Woning" het meest kostelijke type is, waarvan de prijs € 260.440 is, meer bepaald zo’n 6 % minder voordelig dan het gemiddelde (!PRECIO2!). Het prijzigste is het type "Vrijstaande Woning", zo’n 6 % kostelijker dan het gemiddelde voordien gegeven.

Als het aankomt op de gemiddelde prijs per m², dan is het minst betaalbare type het type "Vrijstaande Woning met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.977 / m². Het kostelijkere type woning is "Vrijstaande Woning" met een gemiddelde prijs van zo’n € 1.977 / m², zijnde het type woning voor een buurt met minder economische problemen.

Data grafiek
Gemiddelde prijs december
Gemiddelde prijs per m² december
Aantallen gebruikte woningen in Winterswijk
Aantallen gebruikte woningen in Gelderland
€ 246.531
€ 1.870
702
55.366
** De data uit de grafiek met een nul waarde zijn te wijten aan het feit dat er niet genoeg data beschikbaar zijn om een betrouwbare waarde te verkrijgen